Maximus1 204 Napisano Septembar 4, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban motocikl od 600 do 750 ccm, min 40 kw....cross,touring,supermoto,naked.....ili jos koja kategorija da bude sto vise fleksibilniji,okretniji,upravljiviji... Budzet 1500 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boan.constrictor 1 Napisano Septembar 5, 2013 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha xj600n 97god taman za ceo tvoj budzet.Javi se ako si zainteresovan,poslacu ti slike a i blizu smo ja sam iz Pozarevca.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 5, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha xj600n 97god taman za ceo tvoj budzet.Javi se ako si zainteresovan,poslacu ti slike a i blizu smo ja sam iz Pozarevca.pozdrav stefan.filipovic@yahoo.com ajde pusti mi par fotki na mail...pa da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 5, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan SV 650n,2000g,plavi...strane table 1100e fiksno...carina i registracija bi trebala da se uklopi u ostatak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 5, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan u ovaj se uklapas http://www.kupujempr...ter_id=33310591 Ma de ovo.....ne trazim super sport....treba mi fleksibilan i upravljiv motor sa visim upravljacem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 5, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan sta si uradio sa hondom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 5, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da li te zanima yamaha XJ600S diversion,2003god, 35500 km presla,samo kad bi malo mogao da povecas budzet, nikakvih ulaganja neces imati osim prenosa, zapao mi za oko neki fazer inace nisam je stavljao po oglasima. Ako hoces postavicu slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 5, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hondica je za moje zadovoljstvo, ovaj motor mi treba iz drugih razloga...Od povecanja budzeta nista... Preciziram, treba mi fleksibilan i okretljiv motor, i da je lak za voznju....najbolje bi bilo neki cross,supermoto,naked...tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da hoces da vezbas stunt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14566 Napisano Septembar 6, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj moj oglas za TT-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da hoces da vezbas stunt He,he...nije za stunt......ali za nesto slicno Kle nije los...nez anm samo sto se tice visine sedista....koliko iznosi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj moj oglas za TT-a. Lep TT, samo mnogo para za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14566 Napisano Septembar 6, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi da nije obzirom da samo treba da se registruje i vozi. dinara ulaganja nema. a cena je 1400 eura u slucaju da si prevideo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi da nije obzirom da samo treba da se registruje i vozi. dinara ulaganja nema. a cena je 1400 eura u slucaju da si prevideo Predvideo sa, ja gledao onu cenu 2400 od 2011.god Ok je cena ali mislim da tvoja yamaha nema 40 kw ili gresim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sassa NTV 2 Napisano Septembar 6, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan za autoskolu? 600+ ccm i 40+kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan za autoskolu? 600+ ccm i 40+kw da,da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14566 Napisano Septembar 6, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi da nije obzirom da samo treba da se registruje i vozi. dinara ulaganja nema. a cena je 1400 eura u slucaju da si prevideo Predvideo sa, ja gledao onu cenu 2400 od 2011.god Ok je cena ali mislim da tvoja yamaha nema 40 kw ili gresim ? mislim da nema. ima 48 ks a i nije bas pogodan za auto skolu ako za to treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 6, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi da nije obzirom da samo treba da se registruje i vozi. dinara ulaganja nema. a cena je 1400 eura u slucaju da si prevideo Predvideo sa, ja gledao onu cenu 2400 od 2011.god Ok je cena ali mislim da tvoja yamaha nema 40 kw ili gresim ? Za to treba......mora da ima min 40 kw...tako da nista A i nezgodan je za kandidate jer je malo luckast motor mislim da nema. ima 48 ks a i nije bas pogodan za auto skolu ako za to treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...