Marvin The Martian 10 Napisano Octobar 12, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, nadao se takvom :) :) P.S. Namerno ovako formirao pitanje, da ne bi bilo "subjektivnih" saveta :). Ne želim da otvorim temu gde bi se pola postova "ubeđivali" vlasnici pomenutih modela koji je bolji i zašto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 12, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je Aca napisao... Uzmi ono što ti više "leži", što ti se više sviđa. Dobro je da znaš šta je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Octobar 12, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Lakše ćeš podneti bol u d**etu a voziti punog srca, nego voziti komotno al' sa bolom u srcu što ne uze onog drugog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 14, 2013 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan kao bivsi vozac Yamahe XJ600N mogu da ti preporucim ovaj model ako nadjes neki da se uklapas u cenu... meni vetar nije smetao, uvek sam vozio do 120km/h izuzev kad me bas uhvate bubice pa malo "izdivljam" do celih 170+ siroko sediste, ne umara previse, pristojno povlaci sa suvozacem, mala potrosnja, okretan... sve u svemu motocikl koji nije za divljanje nego za uzivanje u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Octobar 15, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan kao bivsi vozac Yamahe XJ600N mogu da ti preporucim ovaj model ako nadjes neki da se uklapas u cenu... meni vetar nije smetao, uvek sam vozio do 120km/h izuzev kad me bas uhvate bubice pa malo "izdivljam" do celih 170+ siroko sediste, ne umara previse, pristojno povlaci sa suvozacem, mala potrosnja, okretan... sve u svemu motocikl koji nije za divljanje nego za uzivanje u voznji Eheheheh . To je baš taj koji mi malo više "leži". Nemoj pogrešno da me razumeš, motor je super. Sve što ti kažeš, udoban, mobilan, ma kao bicikl . Ali mi je nekako sterilan, nije me baš oduševio izgledom, uklapa se u masu motora. A to što je... ( da se izrazim moderno user friendly ) me nekako brine da ću brzo da se zasitim sa motorom. Opet kažem, ovo je toliko subjektivno da možda i nema veze sa istinom to što sam napisao :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Octobar 28, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kupio Zephyr 550 pre neki dan. Ovo nesvakidašnje vreme je za sada iskorišćeno u potpunosti. Idemo dalje :) . Možda neka slika kada stignem ovih dana. Hvala svima na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
proki 7 Napisano Octobar 29, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: HONDA Seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kupio Zephyr 550 pre neki dan. Ovo nesvakidašnje vreme je za sada iskorišćeno u potpunosti. Idemo dalje :) . Možda neka slika kada stignem ovih dana. Hvala svima na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Octobar 29, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Jel' onaj što sam ti dao link? I ja ga nešto merkao. Puno lepih i bezbednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Octobar 30, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan Jel' onaj što sam ti dao link? I ja ga nešto merkao. Puno lepih i bezbednih kilometara. Hvala hvala. Nije taj, onaj link što sam ja puštao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Decembar 23, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan A slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Decembar 24, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan Ufff slike.... imam par na telefonu ( teFlonu bolje da nazovem :) ) mutne, loše... mogu to jedino da okačim. Hebga nema aparat ili kamericu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...