Jump to content

Moto Zajednica

Potreban savet oko kupovine

Recommended Posts

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: ZaPir; Osa

Hvala na savetu, nadao se takvom :) :) :) :)

P.S. Namerno ovako formirao pitanje, da ne bi bilo "subjektivnih" saveta :) :). Ne želim da otvorim temu gde bi se pola postova "ubeđivali" vlasnici pomenutih modela koji je bolji i zašto :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• čeka dobru titulu, 1375 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Lakše ćeš podneti bol u d**etu a voziti punog srca, nego voziti komotno al' sa bolom u srcu što ne uze onog drugog.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

kao bivsi vozac Yamahe XJ600N mogu da ti preporucim ovaj model ako nadjes neki da se uklapas u cenu... meni vetar nije smetao, uvek sam vozio do 120km/h izuzev kad me bas uhvate bubice pa malo "izdivljam" do celih 170+ :moto3: siroko sediste, ne umara previse, pristojno povlaci sa suvozacem, mala potrosnja, okretan... sve u svemu motocikl koji nije za divljanje nego za uzivanje u voznji :takoje:

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: ZaPir; Osa

kao bivsi vozac Yamahe XJ600N mogu da ti preporucim ovaj model ako nadjes neki da se uklapas u cenu... meni vetar nije smetao, uvek sam vozio do 120km/h izuzev kad me bas uhvate bubice pa malo "izdivljam" do celih 170+ :moto3: siroko sediste, ne umara previse, pristojno povlaci sa suvozacem, mala potrosnja, okretan... sve u svemu motocikl koji nije za divljanje nego za uzivanje u voznji :takoje:

Eheheheh :). To je baš taj koji mi malo više "leži". Nemoj pogrešno da me razumeš, motor je super. Sve što ti kažeš, udoban, mobilan, ma kao bicikl :). Ali mi je nekako sterilan, nije me baš oduševio izgledom, uklapa se u masu motora. A to što je... ( da se izrazim moderno :) user friendly :) ) me nekako brine da ću brzo da se zasitim sa motorom. Opet kažem, ovo je toliko subjektivno da možda i nema veze sa istinom to što sam napisao :) :).

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: HONDA Seven fifty

Drugari, kupio Zephyr 550 pre neki dan. Ovo nesvakidašnje vreme je za sada iskorišćeno u potpunosti. Idemo dalje :) :) :). Možda neka slika kada stignem ovih dana. Hvala svima na savetima.

:lol::care:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja