draza 548 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem : -Cross upravljac , volan ili guvernal nov a moze i polovan ali da je prav . -Podizace volana , pravljaca ili guvernala od 3cm pa na vise ( polovni a i novi ) a moze i neko sa foruma ili ako nekog zna da napravi . Znaci moze i novi delovi ili gde nogu da ih nadjem . Pozdrav !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nov korman ali nije fat bar vec klisican mislim 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Takav mi i ttreba . Znas li mozda neke dimenzije sirina visina . I ako moze neka slicica da cisto vidim o cemu se radi . Naravno cena itd..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 4, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas neki fb ili mail ili gde vec da ti posaljem slike i podatke... Javi mi u p.m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 4, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas uhvatio malo vremena i nije me mrzelo , brusilicu u ruke i napravio homemade podizace volana . Odradjuju poso samo tako . Falilo je 50mm da se podigne upravljac jer sam visok a polozaj wr-a je dosta nizi od klx-a na kog sam naviko a i sada stojeci na njemu se ne grbavim kao pre . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti ne treba, ali eto imam renthal-ov korman fi 22, L-800. Bice i u oglasima, nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa treba mi jer je moj kriv tj.ja ga pokrivio na poslednjoj voznnji. Narucio od Gavrolinina dosta po meni kvalitetniji vokan jer sam vec nekoliko renthala pokrivio a padovi nisu bili nista strasno.Kao sa nozice. Bas cu da pogledam kad postavis jer treba prijatelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Postavio oglas. Ovaj je debelozidni, meni je slican bio na tt-u i padovi po snegu ga nisu krivili. Sta znam, podledaj... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da vidim oglas . I ovaj moj je debelozidni alk sam ga pokrivio a na klx-u sam imao cini mi se kyb iki tako nesto i od sile njegive tezine za divno cudo se nije ni malo pomerio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...