Vuleta 839 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Gledam jedan oglas tj. ovaj http://www.moto-berza.com/polovni-motori/kawasaki-kle-500-oglas-86840/ A do Beceja gde se motor nalazi put nije mali, prodavac mi ucinio uslugu i stavio snimak motora na YouTube, cini mi se da ima nekih nepozeljnih zvukova pri radu na leru(cenim lanac bregaste), sta vi mislite??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Avgust 28, 2013 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi sve okej mada je nezahvalno govoriti bez gledanja/slusanja uzivo. Inace, Kawin 500 je malo bucniji zbog sistema razvoda ventila. To je normalno zbog takve konstrukcije agregata. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Avgust 28, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, svako misljenje znaci. Ti si bar strucnjak za Kawu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Avgust 29, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo zvuči sve normalno. Tandrka kao i svaki KLE koji sam do sada čuo Šalim se... Stvarno mi po snimku deluje da motor lepo radi, ali najbolje da sačekaš da ti se jave i vlasnici KLE-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Avgust 29, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste, kle~tva ima vrlo specifican zvuk... Zato me i buni ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Avgust 29, 2013 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Odustao od ovog primerka, ipak jaka cena s'obzirom na nedostatke. Hvala svima na pomoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...