perisicboro 262 Napisano Januar 14, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi post sam pisao na cenu od 3900, ali evo vec sad sa 30% popusta i cenom od 2730 evra oglas postaje realniji. Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Januar 18, 2014 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre doterah jednom drugaru u Ivanjicu ovaj motor. Sto se mene tice, da sam ja vlasnk, ovaj motor bi za mene vredeo 4000evra, a ne 1950 na koliko smo se pogodili. Razlog je taj sto nema cent ulaganja. Motor je maksimalno utegnut i toliko na njemu sve lepo funkcionise da imas utisak da vozis nov motor. Sto se vlansika tice, samo mogu da kazem da je to jedna LJUDINA. I da, zajebavao sam se da smo se pogodili za one male pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Мотор оде у праве руке,ПРАВИМ фацама. Искрено се надам да ће БМВ новог власника служити и веселити као и мене.......без проблема......живели. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na prvo citanje ovog oglas pomislio sam da je covek pogresio cenu i da ga nikada nece prodati, ali sam se nevidjeno prevario. Danas sam bio u timu ljudi koji su posli da kupe ovaj motor i naravno maksimalno spuste cenu, ali nakon pregleda motora i iscrpnog izvestaja vlasnika potkrepljenog fakturama ovlascenog servisa BMW Radulovic, za bukvalno svaku sitnicu, ne da smo izgubili zelju za pogadjanjem, vec sam imao utisak da me je sramota sto sam i pomislio da ubijam cenu. Motor je odrzavan kao da je vozen u Svajcarskoj, a vlasnik je uz motor dao i "stare" gume, set lamele, plocice i jos mnogo delova koje je on zamenio novim, a po uputstvu proizvodjaca, ne cekajuci da se nesto pokvari ili dotraje. Verujem da naslucujete da je te "stare" delove moguce koristiti jos par sezona, kao sto bi i vecina onih koji su negativno komentarisali cenu ovog motora vrlo rado i uradili. Novom vlasniku zelim ugodnu i bezbednu voznju, a starom se zahvaljujem na iskrenosti, cestitosti, predusretljivosti i drago mi je da poznajem takvog coveka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...