redoran 73 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ko uvozi ove auspuhe kod nas.Na sajtu stoji Srbija ali kad kliknes za dobavljaca u Srbiji on ti kao posalje e mail koji nikad ne stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Nema uvoznika Marving auspuha u Srbiju. Dobićeš ovakvu poruku : Dear Sir in this moment we don't have a dealer in Serbia, are you a private or a dealer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Februar 9, 2021 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu temu valja oživeti. Nažalost, Marving i dalje nema uvoznika za Srbiju. Kontaktirao sam direktno fabriku u Italiji jer sam u procesu nabavke Marving auspuha za moj motor gde su mi rekli da smo veoma malo tržište za njihove auspuhe pa nisu razmatrali ulazak na naše tržište. Međutim, osim u Hrvatskoj (Tomić moto shop u Zagrebu) imaju ovlašćenog distributera i u Mađarskoj (Omega motors kft u mestu Gyöngyös, istočno od Budimpešte). Njihovi uslovi su mi bili dosta povoljniji pa će narudžba ići preko njih. U svakom slučaju, potrebno je najpre uplatiti avans i, ukoliko je u pitanju neki malo egzotičniji model motorcikla, sačekati na isporuku nekoliko nedelja jer auspuh prave po narudžbini. Ostatak novca se plaća prilikom preuzimanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 9, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde pusti sliku/model tog auspuha da pogledam da li ga ima negde na stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6114 Napisano Februar 10, 2021 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pa... Imao si original! Šta si uradio, crni ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Februar 11, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/9/2021 at 8:40 PM, balkanlover70 said: Hajde pusti sliku/model tog auspuha da pogledam da li ga ima negde na stanju Evo kolega, OVAJ model bih naručio. 20 hours ago, misa-pei said: Pa... Imao si original! Šta si uradio, crni ti? Ma pričao sam ti nego si zaboravio. Prodao sam taj izduv Zokiju Kini, on već godinama restaurira jedan Z1000 EFI, Ljuba sin me zamolio da mu ga ustupim jer Kina nije imao nikakav auspuh za taj motor. Bio je i ovde na oglasima neko vreme. Sećaš se da je bio crni. Ovaj što sada naručujem je hromiran a ima i sve papire potrebne za uspešan prolazak tehničkog. Promenio Februar 11, 2021 član floyd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6114 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Godine čine svoje Inače, ovaj je prekrasan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano April 14, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao posle 2 meseca čekanja! Sve pohvale i preporuke za Mađare kao firmu posrednika a što se auspuha tiče - prvi utisak mi je da se Italijani uopšte ne kockaju sa višedecenijskim renomeom. Promenio April 14, 2021 član floyd 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 158 Napisano April 14, 2021 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...