somi032 29 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc posedujem odjavjenu francusku saobracajnu od motocikla da li je moguce i sta mi je pitrebno da isti carinim. Moze odgovor i na pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 26, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ugovor o kupoprodaji ili račun, kao dokaz vlasništva, i naravno motor koji mora da udje na nekom graničnom prelazu prilikom kojeg se prijavljuje za carinjenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 26, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc posedujem odjavjenu francusku saobracajnu od motocikla da li je moguce i sta mi je pitrebno da isti carinim. Moze odgovor i na pm kontaktiraj Losmija Kapo-a (imas temu GM tehnicki pregled) da ti kaze koja je procedura i sta i kako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzim odgovorima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...