zidar 31 Napisano Avgust 24, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem qingqi gm250 2007 g.pao sam sa njega i osteceno je ' desni dodatni far, blatobran je napukao, rol bar je iskrivljen, desni nogostop je iskrivljen i zadnji drzac kufera desni je ogreban.U takvom je stanju kako sam opisao, slike nemam ali motoru nije nista.Cena 400 eura. Za sve zainteresovane telefon 0605180699 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 24, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako nemas slike idi slikaj pa postavi da vidimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 24, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da bi drage vole slikao ali nemam cime a to je na motoru kao sto sam i opisao.Sinoc se vozim i da bi izbegao macku koja je prelazila put mahinalno zakocim sa zadnjom i on rpoklizne i padnem ali sta je tu je.Sav sam se poguljio po rukama, ramenu i dobro zveknem glavom o asfalt sraca pa sam " imao kacigu ". salim se nisam je imao zato i imam otok oko desnog oka i na slepocnicu.Ali moglo je biti i gore.Motor sam odmah posle toga upalio i oterao kuci, znaci sa motorom je sve ok ali kazem jos jednom da imam cime slikao bih ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 24, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan E da zaboravio sa da kazem da je presao 13209km a registrovan je do 21.03.2014g. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano Avgust 25, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat. Moze lock.? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 25, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan a mi se mucimo i stavljamo slike,detaljne opise...covek prodade bez ista...,juce se skrsio,stavio,danas prodao...SF brate. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Avgust 25, 2013 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 373 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Pa verovatno je prodao za 370 eura ili sl.a buduci vlasnik ce uloziti jos 100 eura i voziti se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 546 Napisano Avgust 25, 2013 Pažljivo prati, 627 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan a mi se mucimo i stavljamo slike,detaljne opise...covek prodade bez ista...,juce se skrsio,stavio,danas prodao...SF brate. Ovo si baš lepo opisao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...