sima96 2 Napisano Avgust 21, 2013 U prolazu, 23 postova Motocikl: Sym Symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sym symply 50,sad sam mu stavio drugi CDI ide 60 ali opet je blokiran,ne moze da razvrti skroz,cuva motor,a to mi se svidja jer mi je dovoljno 60 (dodje i do 68,ali onda pocne da zuji CDI) E sad ovako,dok mi je bio sa blokadom trosio oko 4l,sto je mnogo za 4t,i sauh me zezao,sredim sauh i ovu blokadu i sad presao sam bio sa 5l 140km,sto je o5 mnogo,kako da je smanjim,mnogo je ovo? aj pomozite mi sto pree pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 22, 2013 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Pobaj da ustelujes karburator i ventile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 168 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 485 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Skuteri trose ! To sto pise u prospektu odnosi se na otvoren put, neprekidnu voznju sa 3/4 gasa. Elektricni sauh i gradska voznja satiru benzin. I varijatorski prenos u mnogome uticu na potrosnju. Na kraju posle malo duze voznje skini svecicu i pogledaj boju, svetla cokolada-prava stvar, ako je crna onda zbog nekog defekta imas povecanu potrosnju. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Avgust 22, 2013 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan prvi put cujem da 4t od 50cc moze toliko da potrosi, pogledaj da ti nije supalj rezervoar negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima96 2 Napisano Avgust 22, 2013 U prolazu, 23 postova Motocikl: Sym Symply 50 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu to sam majstorom da ustelujem posto ja nzm Slazem se sa Mikom,ja sam sa njim vecinom kreni stani,upali ugasi,ali o5 mi to nesto mnogo Videcu sad da zamenim kais posto je pukao i da sipam 3l,pa da vidim koliko cu preci,pa javljam Hvala na odgovorima E da,nije busan,ne oseca se gorivo,a i ne curka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...