marko13 2058 Napisano Avgust 29, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve je to tacno. Ja se generalno sa tobom slazem. Ali u svetu i zivotu nema pravde. Pravda je kao i komunizam super samo na papiru u praksi ne postoji. Sve je borba za opstanak. Postoje samo gubitnici i dobitnici. Gubitnici kukaju i to je sve! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Avgust 29, 2013 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Desilo mi se nekoliko puta da napravim prekrsaj (kolima), i da me pandur bez ikakvog ucenjivanja pusti. Jednostavno, oprosti mi prekrsaj bez ikakve licne koristi na vidiku za sebe. E ja tada, kada mi vec vrati dokumenta, sam se vratim do kola, uzmem neku kintu i castim ga u znak zahvalnosti. Znaci, niti mi je trazio, niti sam ja nudio novac. E to ja zovem cascavanje, a ne mito. Isto juce uradio posle vise od decenije borbe protiv mita i korupcije resio da pokupujem ljude na mestima bitnim za posao, sad malo da brinem o sebi a brigu o dobrobiti zajednice mogu da nastave mladji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Avgust 29, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Propaganda i sluzi da oblikuje stav mediokriteta . Pod uticajem cije propagande je veci deo sveta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Може ли да се закључа тема?! хвала... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 29, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Desilo mi se nekoliko puta da napravim prekrsaj (kolima), i da me pandur bez ikakvog ucenjivanja pusti. Jednostavno, oprosti mi prekrsaj bez ikakve licne koristi na vidiku za sebe. E ja tada, kada mi vec vrati dokumenta, sam se vratim do kola, uzmem neku kintu i castim ga u znak zahvalnosti. Znaci, niti mi je trazio, niti sam ja nudio novac. E to ja zovem cascavanje, a ne mito. Isto juce uradio posle vise od decenije borbe protiv mita i korupcije resio da pokupujem ljude na mestima bitnim za posao, sad malo da brinem o sebi a brigu o dobrobiti zajednice mogu da nastave mladji. Borba protiv mita u Srbiji je uzaludnija od borbe protiv vetrenjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...