mitri 1847 Napisano Avgust 20, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Dan 1. Skoplje - Kumanovo - Kratovo - Probištip - Kočani - Berovo - Strumica - Dojran Dan 2. Dojran - Đevđelija - Kavadarci - Prilep - Bitola - Resen - Ohrid Dan 3. Ohrid - Vevčani - Debar - Mavrovo - Skoplje Kotizacija 600 denara (10 evra) za vozača, a 300 denara za suvozača. Više informacija na sajtu : http://motori.com.mk/novosti/domasni/4992-22-ro-moto-reli-makedonija-nezavosnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2689 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan mitri, daj malo opsirnije objasni nama iz Srbije,( jer nam treba jedan dan da dodjemo do Skoplja) gde je zborno mesto, prenociste, dali treba sator, u koliko sati se krece, jer iz ovoga sto sam procitao na makedonskom nije mi bas sve razumljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 20, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan mitri, daj malo opsirnije objasni nama iz Srbije,( jer nam treba jedan dan da dodjemo do Skoplja) gde je zborno mesto, prenociste, dali treba sator, u koliko sati se krece, jer iz ovoga sto sam procitao na makedonskom nije mi bas sve razumljivo. Dane Deda, i ja sam iz Srbije i makedonski razumem isto koliko i ti ... Nisam ranije bio na ovom reliju, ali sam čuo dobre utiske od poznanika koji su išli prethodnih godina, pa sam u želji da ove godine odem, izguglao ovu informaciju ... a onda i otvorio temu ovde, u nadi da će se javiti neko ko ima više informacija ... znam da na forumu ima i kolega iz Makedonije, pa će se valjda neko javiti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dane, Dane, nemoj bre da se pravis da ne razumes, kad (recimo) Leskovcani pricaju manje razumljivo nego Makedonci Evo ovako, na brzinu: reli se odrzava 7-9 septembra, polazak sa trga "Makedonija" u Skoplju. Prvo vece u Dojranu u kampu "Partizan" je obezbedjena vecera za ucesnike, i svirka rok benda. Moze da se spava u 4-orokrevetnim prikolicama, bungalovima, a moze i u lokalno hotelu "Prestiz". Druga noc se provodi u Ohridu, u „Кaliforniji“, „Partizanu“ ili kako se ko snadje. Vecera je obezbedjena u piceriji "Biljanini izvori". Reli se zavrsava tamo odakle je i krenuo, u Skoplju. Postavljac napominje da je ovo tek prve informacije, i bice dopunjene naknadno. P.S.: nisam iz Makedonije i nemam Makedonske krvi, samo ih mnogo volim (na celu sa nasim porodicnim prijateljima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Avgust 20, 2013 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja iz MK,evo da probam da pomognem. Ruta je OK,obilazi se MK u krug veoma malo autoput,ostalo magistralni putevi. Organizator je moto federacija,ali nemaju svoj sajt,kolko sam ja probao da nadjem.Za info je najbolje da kontaktirate preko sajta motori.com.mk contact@motori.com.mk . Kolko vidim kotizacija je 600 den za vozace I 300 za suvozace,sto ce reci 10 I 5 eur. Za te pare dobijete maicu I neku brosuricu,valjda,a kako cete uplatiti iz Srbije ne znam,mozda na licu mesta,ko bas voli. Ko ne voli,moze da se vozi I bez tih formalnosti. Organizacija je takva kakva je ali to je to.Ja licno nisam clan ni kluba,a kamoli nekakve federacije pa nemam prava da ista komentarisem. Sto se tice smestaja, u Skoplju nije problem da se nadje soba,hotel,hostel,a ima kamp na par km pre Skoplja kod hotela Belvi,sto je najzgodnija lokacija koja mi pada na pamet.Dojran I Ohrid,gde su planirana nocenja su turisticka mesta I tu smestaj nece biti problem a nije ni skupo,nesto ima I organizovano u kampovima.Verujem da ce se snaci svako kome nije kineski materinji jezik. E da .dnevne ture su olo 200-250 km,sa pauzama I osvezenjemu sput. U dolasku/odlasku se moze ici I preko prelaza Prohor Pcinjski,kod manastira,lep kraj kome je do vozne radi same voznje. Ja cu najverovatnije da vozim prvi dan a drugog dana se vracam kuci sa pola rute zbog nekih obaveza. Nikako ne propustiti da se udje u Vevcane,koje je na ruti treceg dana,ne znam dali se ide u samo mesto ili ne,ali ja bih preporucio da se skrene I ode do izvora,ono tamo je,izuzetno,a I samo mesto. Ja sam inace iz Kumanova,koje je na putu,odakle god usli, I kroz koje prolazi ruta prvog dana pa cu se prikljuciti onako radi voznje. Skroz neformalno Pozdrav svima I dobrodosli,vredi obici Makedoniju,svejedno kako je ovo organizovano,kakvi smo-tako nam je. Ali ljudi su ovde velikog srca,pa cete se verujem dobro provesti. Nadam se da sam bar malkice pomog'o, koga ova tema zanima, 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 21, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ... Pozdrav svima I dobrodosli,vredi obici Makedoniju,svejedno kako je ovo organizovano,kakvi smo-tako nam je. Ali ljudi su ovde velikog srca,pa cete se verujem dobro provesti. Bravo, upravo to je i suština - dobra vožnja i dobro druženje, za ostalo ćemo lako ... Hvala na informacijama, vidimo se u septembru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2689 Napisano Avgust 21, 2013 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, bio sam prosle godine u Makedoniji na slicnom reliju, i proveli se super, pa bih ponovo, taman da popunim pocetak septembra. mitri, hvala za informaciju, a Vladana poznajem, pa ako bude isao eto meni koordinate Beni, Trte, Pedja, vi ste skopljanci, pa dopisite jos koju informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 23, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam na ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 23, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Dopunska informacija: polazak je u 10h sa trga Makedonija ... Razmišljam na ovu temu. Ma šta tu ima da se razmišlja, pali Caponorda i idemo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2689 Napisano Avgust 23, 2013 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ja iz NS-a bi trebao krenuti u petak, da bi u subotu bio u 10sati na trgu. Vi krusevljani mozete i u subotu ujutro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 23, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Milane i Dane, trebali bi da se dovučemo negde blizu Skoplja u petak popodne. Motel Džep ?... Kumanovo ?.....Vranjska Banja ?.....Kako se dogovorimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 23, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Darko, meni odgovara bilo koja varijanta, kako se dogovorimo ... Iako mogu, što reče Dane i u subotu da poranim i da stignem u Skoplje do 10 ... ipak bih radije krenuo u petak popodne ... pa dokle doguramo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Avgust 26, 2013 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije bio u Makedoniji ili nije bio na ovoj turi.....treba da ode i prodje ove krajeve ,super je, nekoliko puta sam bio i uvek je bilo zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2689 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije bio u Makedoniji ili nije bio na ovoj turi.....treba da ode i prodje ove krajeve ,super je, nekoliko puta sam bio i uvek je bilo zanimljivo. Tako je, bili smo prosle godine zajedno, vidim da cemo i ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2689 Napisano Avgust 30, 2013 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko iz Srbije? Ja idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 30, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Deda, još se krčka u glavi i novčaniku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2689 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mi sutra krecemo, a vi kako hocete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko iz Srbije? Ja idem. Brate Dane ja sam sprecen da idem,ali idu moja dva brata iz Crne Reke Veljko i Žegi znas ih iz Kosovske Mitrovice i oni krecu sutra ujutru,tako da srecan vam put i lepo se provedite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2689 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko iz Srbije? Ja idem. Brate Dane ja sam sprecen da idem,ali idu moja dva brata iz Crne Reke Veljko i Žegi znas ih iz Kosovske Mitrovice i oni krecu sutra ujutru,tako da srecan vam put i lepo se provedite Hvala veliki moj Brate, raduje me sto idu braca iz Crne Reke, ali bi bilo lepse da si i ti sa nama. Prosle godine bilo super, i nema razloga da i ove ne bude tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 5, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Sutra dva motora kreću preko Niša na Vlasinsko jezero. U subotu " tga za jug ". Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 10, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć se vratili i odlično se proveli. Reli odlično organizovan. Pozdrav za momke iz Skoplja sa kojima smo se zezali tri dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2689 Napisano Septembar 10, 2013 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mi se danas vratili, i vec sam se prijavio za sledecu godinu. Pozdrav za sve makedonce, posebno za momcine iz Kumanova, Zoran,Marko,Boban, a najvise za Kikica Hristijana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tjole 15 Napisano Septembar 10, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Reli extra organizovan, prelepi predeli, putevi odlicni, vreme posluzilo, neverovatan broj motora (po mojoj slobodnoj proceni preko 200), domacini za primer... Sledece godine obavezno prisustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4313 Napisano Septembar 11, 2013 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Video sa relija. Evo ga brat Dane na 0:57 PS. Snimak je sa youtube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 11, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Eno Debeljana na 1:07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...