Komsa 1831 Napisano Avgust 19, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan U organizaciji moto kluba "PEACEMAKER" iz Kovačevca-MLADENOVAC, 23. 24. i 25.08.2013. godine održaće se moto skup na vrhu planine Kosmaj između Sopota i Mladenovca. Obezbeđen kamp u hladovini šume. PROGRAM : PETAK 23.08.2013. - 12:oo OTVARANJE KAMPA - 16:oo RUČAK - 19.3o SVIRKA (COTTON PICKERS, TOTALY ILLEGAL, FAR, MEAN MASCHINE ) SUBOTA 24.08.2013. - 15:oo RUČAK - 16:3o DEFILE - 18:oo BAJKERSKE IGRE - 19:3o SVIRKA (EKG, PROROCK, BANDIX-TRIBUTE TO AC/DC, STICKY FINGERS ) NEDELJA 25.08.2013. - KAFA I RAKIJICA PRE DORUČKA ZA SRETAN PUT I DO SLEDEĆE GODINE *** ULAZ ZA BAJKERE 200 RSD , ostali 300 dinara 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksa86 0 Napisano Avgust 19, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promo video.. Vidimo se na Kosmaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za ceo klub, posebno za Goricu i Glisu (vi mladji nemoj da se ljutite) e i za Milosa. Imacete lepo vreme, za provod ne sumnjam, a ako se vratim iz Bosne eto nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno se nadam da dolazim. jel skup gore kod zvezdinog kampa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Avgust 21, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 21, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan jel skup gore kod zvezdinog kampa ? Mislio si kod Zvezdinog (neiskorištenog) igrališta - jeste, baš tu na vrhu. Dane, Gliša niije sa Goricom (nadam se ) a ja Komša sam pomogao da se oglasi kao prijatelj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Avgust 21, 2013 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan jel skup gore kod zvezdinog kampa ? Mislio si kod Zvezdinog (neiskorištenog) igrališta - jeste, baš tu na vrhu. Dane, Gliša niije sa Goricom (nadam se ) a ja Komša sam pomogao da se oglasi kao prijatelj. Komso, veliko izvinjenje tebi i Gorici. Sta ces kad covek omatori, jedino sam normalan kad sedim na motoru, a to mi i zena kaze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duke021 9 Napisano Avgust 22, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako moze neka blize objasnjenje gde se to nalazi za nas koji bi dosli prvi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji vole kupanje, u blizini (oko 3km.) se nalaze dva bazena : jedan u pravcu sela Rogača kod restorana "VERONA"; drugi veći u selu Koraćica "TENESI", oba sa čistom i kontrolsanom vodom. Za posetioce kojima je važan i duhovni život, u blizini su manastiri "Tresije", "Pavlovac" i "Kastaljan". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ako moze neka blize objasnjenje gde se to nalazi za nas koji bi dosli prvi put -Iz pravca Beograda preko Avale, skreće se u Đurincima ka Sopotu i samo pravo do vrha planine Kosmaj. Može i iz Barajeva direktno. -Iz Lazarevca-Aranđelovac-Rogača ili Venčane -Sa magistralnog puta u Mladenovcu,kod Selters banje i fudbalskog igrališta, skretanjeza selo Koraćica i pravo prema vrhu. Sa svih strana se direktno nailazi na mesto događanja Za one koji nisu upućeni, Mladenovac se nalazi na putu BG-MLADENOVAC-TOPOLA-KG, ili iz drugog pravca LAZAREVAC-ARANĐELOVAC-MLADENOVAC-BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Avgust 22, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih dosla...ali ne znam nikoga...a niko od poznatih ne ide... >_> Sent from my Televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš vešt, ali bi ovo moglo da pomogne u snalaženju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan nensy idem ja i ako mi je izgoreo motor idem kolima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Avgust 22, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ako ne bude nekog kijameta,navraticu,nisam daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih dosla...ali ne znam nikoga...a niko od poznatih ne ide... >_> Sent from my Televizor A šta smo ti mi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12779 Napisano Avgust 22, 2013 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije stizemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 23, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Sve je spremno, neko je došao još sinoć. Prostor je odličan. Svi koji su se najavili, a i oni koji nisu a dolaze su dobrodošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 23, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ako ne bude nekog kijameta,navraticu,nisam daleko Kijameta neće biti! Vreme je odlično,ali bi trebalo poneti neku duksericu za noć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 23, 2013 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: :moto3: "LA-moto" Lazarevac dolazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR.Čokanlija 77 Napisano Avgust 23, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Bajkerska Republika Čokanlija... Motocikl: Trike Prijavi odgovor kao problematičan Čokanlije dolaze ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Avgust 23, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja...sacuvajte mi mestu u kampu...posto tek oko 21h cu stici...ako se ne izgubim na kosmaju Komso izvinjaaaaavaaam se... vidimo se veceras Sent from my Televizor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 23, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sinoć,sve je već bilo postavljeno,bina,šatori.......super je. Još malo pa idem opet..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Avgust 23, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ja cu u subotu navratiti najverovatnije,ak me neko prepozna nek se javi-znak raspoznavanja-bandit 1200,bela nolan kaciga,imam noge do zemlje i mali mladez na nosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 23, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja...sacuvajte mi mestu u kampu...posto tek oko 21h cu stici...ako se ne izgubim na kosmaju Komso izvinjaaaaavaaam se... vidimo se veceras Sent from my Televizor Propustićeš COTTON PICKERS-šteta Da se izgubiš je nemoguće, nema nikakvog skretanja-samo pravo do vrha, sve je pored puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...