Jump to content

Moto Zajednica

KLE paljenje

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 201 postova
  • Motocikl: BMW F650GS DAKAR

Poz drugari :zdravo:,imam mali problemcic sa paljenjem KLEa.Do skora sam ga palio bez gasa (sa i bez coka),i palio je ko mina.A sad trazi da mu zavrtim gas ili mora bas da dugo zavergla.Neki bajkeri mi kazu da je to normalno al meni ga zao paliti sa gasom na suv start.Sumnjam da bi mozda karbove trebalo malo stelovati.Kad se ugrije na leru radi normalno,jedino mi se javlja propadanje kad oduzmem gas i kocim motorom.Kad ga upalim sa malo duze verglanja ne digne odmah obrtaje nego polako kao da se muci.

Hm :neznam:,sta li je.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: kawasaki 500 kle

Verovatni kvarovi: 1. Filter za vazduh, 2. voda u karbovima ( odvrni strafove imbusom i ispusti vodu) 3. stare svecice!!!

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 483 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Kad palis hladan motor sa sauhom, nije potreban gas jer on dobija vazduha koliko mu treba. Prljav filter vazduha nema veze sa paljenjem, vec na vecem gasu gubi snagu, dimi crno i povecava potrosnju. Mislim da ti neki od karbova preliva, ili na drugi nacin puni motor sa previse goriva. Ako sam u pravu neka od svecica mora biti crno-cadjava. Pozz

• Svrati ponekad, 201 postova
  • Motocikl: BMW F650GS DAKAR

Kad palis hladan motor sa sauhom, nije potreban gas jer on dobija vazduha koliko mu treba. Prljav filter vazduha nema veze sa paljenjem, vec na vecem gasu gubi snagu, dimi crno i povecava potrosnju. Mislim da ti neki od karbova preliva, ili na drugi nacin puni motor sa previse goriva. Ako sam u pravu neka od svecica mora biti crno-cadjava. Pozz

[

Sto se tice paljenja tako i radim,jer ako ga palim sa gasom koji ce mi cok ili sauh.Moguce da preliva jer malo zasmrdi gorivo,a stare svjecice su bile crne.Moram ove nove da skinem pa da vidim kakve su.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja