Ogi bl 42 Napisano Avgust 19, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Poz drugari ,imam mali problemcic sa paljenjem KLEa.Do skora sam ga palio bez gasa (sa i bez coka),i palio je ko mina.A sad trazi da mu zavrtim gas ili mora bas da dugo zavergla.Neki bajkeri mi kazu da je to normalno al meni ga zao paliti sa gasom na suv start.Sumnjam da bi mozda karbove trebalo malo stelovati.Kad se ugrije na leru radi normalno,jedino mi se javlja propadanje kad oduzmem gas i kocim motorom.Kad ga upalim sa malo duze verglanja ne digne odmah obrtaje nego polako kao da se muci. Hm ,sta li je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SchnitzelWagooon 10 Napisano Avgust 19, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Suzuki DR 650 RSE '95 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri vazdusni filter. Mozda je prljav. Pre koliko si ga cistio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pure 3 Napisano Avgust 19, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Prilep , Makedonija Motocikl: kawasaki 500 kle Prijavi odgovor kao problematičan Verovatni kvarovi: 1. Filter za vazduh, 2. voda u karbovima ( odvrni strafove imbusom i ispusti vodu) 3. stare svecice!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Svjecice nove,filter stavio al improvizovani od spuzve,jel moguce da je od njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Avgust 20, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan kako to mislis filter od sundjera? ne razumem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Kad palis hladan motor sa sauhom, nije potreban gas jer on dobija vazduha koliko mu treba. Prljav filter vazduha nema veze sa paljenjem, vec na vecem gasu gubi snagu, dimi crno i povecava potrosnju. Mislim da ti neki od karbova preliva, ili na drugi nacin puni motor sa previse goriva. Ako sam u pravu neka od svecica mora biti crno-cadjava. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Kad palis hladan motor sa sauhom, nije potreban gas jer on dobija vazduha koliko mu treba. Prljav filter vazduha nema veze sa paljenjem, vec na vecem gasu gubi snagu, dimi crno i povecava potrosnju. Mislim da ti neki od karbova preliva, ili na drugi nacin puni motor sa previse goriva. Ako sam u pravu neka od svecica mora biti crno-cadjava. Pozz [ Sto se tice paljenja tako i radim,jer ako ga palim sa gasom koji ce mi cok ili sauh.Moguce da preliva jer malo zasmrdi gorivo,a stare svjecice su bile crne.Moram ove nove da skinem pa da vidim kakve su. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...