SASAJAN 8 Napisano Avgust 19, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban regler za Suzuki GSXR 600 K6,polovan ili da neko pravi,Joskin br mobilnog posto sam video da ih on izradjuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Avgust 19, 2013 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 064-8347-397, Joška Temerin.Zovi ga posle 18h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Avgust 20, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas i www.motronika.rs,tamo ima broj telefona na sajtu. na prvom mestu su firma, kosta 50 evra nov,2 god garancije,ja sam skoro uzeo kod njih,super je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...