Savic019 14 Napisano Avgust 9, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , Imam jedno pitanje,imam Cagivu mito 125cc i sad polazem za A1 kategoriju a za A1 kategoriju nesme da predje 125cc i 11kw a meni Cagiva u Saobracajnoj ima 17.5kw. Sad znaci ja nmg da vozim motor ? jer prelazi 11kw ? Moze ovo neko da mi pojasni ? Ne kapiram dal ima neki motor 125 da pise da je 11kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Avgust 9, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , Imam jedno pitanje,imam Cagivu mito 125cc i sad polazem za A1 kategoriju a za A1 kategoriju nesme da predje 125cc i 11kw a meni Cagiva u Saobracajnoj ima 17.5kw. Sad znaci ja nmg da vozim motor ? jer prelazi 11kw ? Moze ovo neko da mi pojasni ? Ne kapiram dal ima neki motor 125 da pise da je 11kw. Не можеш возити, једино да купиш Aprilia rs 125 да се у саобраћајној води на 11kw, а онда скинеш блокаду па ће имати око 22kw... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Avgust 9, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan I jer moze nesto da se napravi kad se registruje motor da se stavi manje kw ? meni je istekla registracija za motor,jer je moguce da se smanji na 11kw ili manje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti u saobracajnoj pise da ima vise od dozvoljenog onda jako tesko, kontaktiraj clana Dukatista (ili bese Ducatista), on isto treba stavljati blokadu na motor pa je saznavao kako to ide. U svakom slucaju, dosta komplikovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Avgust 10, 2013 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si 1995 godiste eto u septembru ce ti rodjendan (18 godina) strpi se jos mesec dana pa na polaganje i dobices A2... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si 1995 godiste eto u septembru ce ti rodjendan (18 godina) strpi se jos mesec dana pa na polaganje i dobices A2... 96 sam godiste stavio sam tu da sam 95,zato mi je problem mora da cekam jos godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 10, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Saznao sam da je poceo da vazi novi zakon i popizdeo . Po starom zakonu je mogla da se stavi blokada , uradi atest i pisace manje ali po novom mnogoooooo tesko . Pre ti je trebao papir iz fabrike u kome pise kako se stavlja blokada na taj motor , potvrda iz ovlascenog servisa da je blokada stavljena , odes u AMSS , pokazes im to i dobijes atest , sa tim u MUP i dobijes saobracajnu u kojoj pise manje KW. Sada ti treba isto to i jos moras da odradis merenje snage , pa potvrdu odatle , pa ce svakih 6 meseci da te teraju da radis merenje ( tako da i ako oces da skines blokadu ne mozes zato sto stalno opet meris snagu ) , ali ni to nije sve nego moras da ubedis nekog budzu u MUP-u da ti dozvoli da uopste uradis to i njegova potvrda ti treba da bi dobio atest. Ja sam shvaatio da mi se to ne isplati i da bolje kupim ili uveze, motor koji ima KW onoliko koliko mi treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Avgust 10, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Od motora od 125 kubika svi 4-taktni motori imaju manje od 11kW. Imas dosta dvotaktnih motora koji imaju vise ( mnogo vise ) od 11kW , a u saobracajnoj im pise 11kW. Ja ti predlazem da prodas tvoj motor i kupis isti samo da u saobracajnoj pise 11kW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Au covece,znaci motor da okacim bolje na oglas i da kupim drugi,to se izgleda najvise isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Od motora od 125 kubika svi 4-taktni motori imaju manje od 11kW. Imas dosta dvotaktnih motora koji imaju vise ( mnogo vise ) od 11kW , a u saobracajnoj im pise 11kW. Ja ti predlazem da prodas tvoj motor i kupis isti samo da u saobracajnoj pise 11kW. Problem je sto ne mogu da nadjem Cagivu sa 11kw u saobracajnoj,11kw imaju neke Aprilije Rs i Honda Nsr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4911 Napisano Avgust 10, 2013 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imaju i Cagive Fora je što su svi ti motori pravljeni tako da budu za A1 dozvolu koja je uvedena pre dooosta godina u drugim zemljama A naravno da onda svi skinu blokadu i voze se sa punom snagom od svojih tridesetak konjića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 86 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Meni u saobracajnoj pise 20 kW(TDR 125ccm), i nikada mi panduri nisu pravili problem oko toga, sta vise, to ni ne gledaju. Kacigu na glavu, i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan MA ja sad da prodam motor pa da trazim drugi ne pada mi na pamet,a u ovaj sam dosta ulozio,napravio sam ga za sebe,i te pare za tako dobro ocuvan motor niko nece da da,niko nece da ceni taj moj trud i ulaganje,da dam nekom motor za bagatela pa da kupim neki drugi,pa posle njega da sredujem ko zna sta ce mu fali.Cu ga vozim tako sa 17,5kw,oni ako se bas toliko namerace nek me kazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 10, 2013 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram da uzmem Suzuki RG 125, a nemam kategoriju, imam samo PSP odnosno AM, i pre mesec dana sam polagao za A2 i pao.. A ako uradim nesto sa ovim Suzukijem za koji se trenutno interesujem, moracu malo da vozim bez dozvole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 10, 2013 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice policajaca, ne razumeju se oni u to, bar ovi kod mene ne, zaustavlja me covek pre 3-4 meseca i kaze mi za ovog kineza sto imam - to ti ima preko 50cc.. I onda smo se raspravljali 10 min, i na kraju mi kaze covek - dobro idi, ali to ima vise od 50 kubika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja iskreno mislim da ne znaju,nmj da se zezas bez A kategorije,ja sam prosle godine vozio sa Psp i to sam jos imao stari ne vazeci nisam ni prebacio i zaustavili me sa Cagivom i pisali mi kaznu,sva sreca pa mi oprostili,prvi put sam kao kod sudije pa mi oprostili dobio sam ukor,inace da mi nisu oprostili bilo bi veselo kazne se krecu oko 100.000din. Mada i sad kad bi mi pisali kaznu opet bi bilo isto,nemam tu kategoriju,ali valjda nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 11, 2013 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da su kazne ogromne, jednog druga navatali sa Yamahom YZF 750R, i to na pumpi dok tocio gorivo i lupili mu kaznu oko 120000 din.. A mene jednom uhvatili, kad sam imao 13 godina, nedelju dana mi falilo do 14, na skuteru 125cc, em nemam kategoriju, em trojica na motoru, em nema niko kacigu, i napisali mi prijavu i stiglo mi to, i odem na sud, pa kod socijalnog radnika, i ta zena koja je tu radila videla da sam imao manje od 14 godina i nisu mogli da me kazne, sreca moja.. A moj brat, koji sad zivi u svajcarskoj, tamo ima polozeno za 125, a ovde vozi CBR 1000 i zaustavljali ga par put, on im pokaze tu dozvolu i puste ga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Avgust 14, 2013 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan A zavisi i na kog naletis,ako se on nameraci na tebe,nece ni bog da ti pomogne,jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 16, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja druga koji ima mito 2002 godiste na 11 kw uskoro ce ga prodati pa ako te interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Avgust 16, 2013 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam srece,imam samo A1,a moj mito 22kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 17, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Sekulicu strpi se jos tri meseca i idi polagati za A2. I dalje ce ti vozacka biit ogranicena ali ne bas toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Avgust 17, 2013 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Za tad je vec u planu nesto sa slicnom konjazom a jacom kubikazom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...