Surla85 694 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Slobodan,planiram vec duze vremena da se registrujem i evo me . Trenutno nemam motor ali planiram jednu hondu africu pa ce biti malo ispitivanja oko nje,kad sam bio klinac imao sam yamahu tipa sport,ali sad me zanima samo africa. i trenutno sto me muci jedan scuter koji je u delovima pa mi treba nekih odgovora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 694 Napisano Avgust 10, 2013 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan i,to je to ?! niko nista da kaze,pita,dobrodoslica neka.... ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Becejac Ne vredi ovde ocekivati odgovore na problem i pitanja, retko ovde zalaze ljudi, idi u podforum sam svoj majstor pa tamo otvori temu i neko ce ti sigurno pomoci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 694 Napisano Avgust 10, 2013 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan nisam se registrovao radi pomoci,mehanicar sam ba resavam ja sve probleme, vise radi druzenja al kad si nov to ovako izgleda uvek,jedino sto sam ocekivao je to "Dobrodosao Becejac " Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Kad se upustis malo u vode foruma i krenes pisati po temama onda ce biti skroz drugacije, dok si nov sve deluje malo cudno i ogromno. Inace kad ce ta Afrika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 10, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Becejac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Петак, субота, недеља летњи дани, слободни од посла. Сви су на моторима којекуде, скупови, вожњице, друшкарења сваке врсте. Ретко ко је на форуму. Поздрав, свакако. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Avgust 11, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan i,to je to ?! niko nista da kaze,pita,dobrodoslica neka.... ? Dobrodosao, ja inace preferiram skutere al bas kad bih birao motor il hondu africa ili kawasaki gpz900 nekako motori iz "80 sta cu kad mi je to vreme bilo najbolje a za muziku da ne pricam. Evo ti dva linka covek je Grk al ces ga razumeti. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Avgust 11, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Bečejac Baš si se našao registrovati u vreme godišnjih odmora ,pa ti onda krivo što nema ko da te dočeka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 694 Napisano Avgust 12, 2013 Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan bolje vas nasao bajkeri , nista odo i ja na godisnji pa se cujemo kad se vrnem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...