Deki021 27 Napisano Avgust 7, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, gde da kupim retrovizor za Kawasaki Er6n? Neko mi ga je zviznuo na ulici, pukla ona plastika sav se oklembesio. Ja sam to ulepio superlepkom i izolirom, al sad od ovih vrucina vratio se u oklembeseno stanje. Drzi ga sam izolir mucenik... Trazim po netu, neko tu ima neko nema, uglavnom nemaju. Malo sam ispao iz stosa pa bi mi savet dobro dosao. Trebale bi mi i rucke nove, leva mi se rucka okrece ko i desna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Avgust 7, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Deki! Kod mene u Markone PEGAZ-u, za tvoj motor retrovizori Vicma EK-213I i EK-213D. 2.540,00 RSD po komadu. Sa 5% popusta za članove BJB 4.825,00 RSD Javi ako odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...