perisicboro 262 Napisano Avgust 7, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju aranzerska klavijatura Gem WK1, odlicno ocuvana, u kuci samo koriscena. Uz nju ide adapter, uputstvo za koriscenje i floppy disk sa ritmovima i preferencama (boje). Na njoj se vec nalaze ritmovi za narodnu muziku (rumba, dvojka 7/8. . . ). Idealna za ucenja kao i za pocenike. Poseduje dinamicke dirke, MIDI IN/OUT, tako da se moze koristiti kao i solo klavijatura. Prodajem je jer sam kupio PA50 Cena 110 evra, ili nesto pametno za menjanje Evo linka na kome je mozete cuti: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 7, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko dobro sviras 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 7, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko dobro sviras Ma ne zajebavaj! :P Ove zajebancije sam poceo pre godinu i po da sviram, jos se ucim, al bit ce nesto od mene mozda, nekad, valjda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Avgust 7, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sta te pametnije Intersuje ?] Neka jakna , kaciga..... .....auto, motor ? Bez sale, treba li ti nesto od opreme u pribliznoj vrednosti ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6021 Napisano Avgust 7, 2013 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ode naš dobri Jasminko u muzićare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Avgust 7, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hoću da se prijavim za zvezdu Granda pa sam mislio malko da provežbam . Moj stariji sin je to hteo prošle godine pa nismo našli neki da je ispunjavao oba uslova ( dobar i jeftin), pa smo odustali. E sad bi da probamo ponovo ako može zamena za nešto "pametno". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 7, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko dobro sviras Ma ne zajebavaj! :P Ove zajebancije sam poceo pre godinu i po da sviram, jos se ucim, al bit ce nesto od mene mozda, nekad, valjda... Jok, najozbiljnije ti kazem, uzivao sam slusajuci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 7, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan To je snimano pre godinu, da cujes sad Zamena za neki pametni telefon, najbolje Galaxy S I9000, od opreme mi trenutno nista ne treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Avgust 9, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan ...... a da ti ipak sebe pocastis sa jednom lepom IXS moto jaknom ? Dobra jakna uvek zatreba . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 9, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Eee pa znas sta je pametnije od jakne? Pricali smo pre, da ja upisem voznju kod tebe (jedini koji nema za B :'( ) i da mi odbijes ovo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1477 Napisano Avgust 9, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis kako pametni ljudi uvek mogu nesto pametno da smisle. Sto se mene tice posao je dogovoren. Javi se kad resis i donesi tu muzicku "prvu ratu" . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...