mrki_1 1 Napisano Avgust 7, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem plastike repa zajedno sa štop svetlom,migavcima i rukohvatom iznad sedišta za hondu cbr f3 97-98 god Hrc su boje tako da ako neko ima neku informaciju neka me kontaktira na tel: 0658220532 Bojan - Mladenovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1673 Napisano Avgust 7, 2013 Drug član, 989 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da pise Mladenovac, znam da Brka uglavnom ima dosta toga, cimni njega ukoliko vec nisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 7, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da samo sto je brka lopov prve vrste,ja kupio neku slik gumu od njega,poslao mi skroz drugu gumu nego sto je na slici i u oglasu,stariji dot i kad sam je namestio ispucala po bokovima i morao sam da je skinenm jer bi verovatno pukla,da ne pricam to kako mulja sa strancima i izlupanim motorima,koje posle prodaje kao motore koji su navodno perfektni... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 8, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se lepo izrazio,potrebne su mi original oklopi repa,držač za ruke i štop svetlo bilo koje boje..podrep sam nabavio.da ne bi promašili temu bio bih vam jako zahvalan ako bi mi pomogli i izašli u susret sa neki vašim kontaktima.Brka jeste moj Mladenovčanin,više puta sam neke intervencije imao kod njega u njegovom servisu i nisam stekao utisak da je prevarant.Čovek radi ono što zna na način kako najbolje zna,ukoliko imate neku dilemu sa njegovim proizvodima siguran sam da će vam primiti reklamaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Gojko odradio podrep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 9, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Quick 16 Napisano Avgust 11, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac, sta reci za tebe osim da si sirotninja svake vrste, pocev od toga u dusi pa na dalje, zato samo i mozes da pljujes po nekome. A svako ko je citao tvoje glupe postove shvatice koja si ti nula od coveka, bar sam ja tako shvatio jer ovim postom si dokazao da tako i jeste. Sa Brrkom sam saradjivao vise puta, vidjam ga stalno i uvek vozi nove i dobre motore a to sto je sa njih padano on to ne krije kad prodaje vec kaze kako je bilo, meni kad sam kupovao motor je sve rekao i sve je bilo od reci do reci kako smo se dogovorili. A to da li mulja sa stranica ili ne ne znam, ali takvim tonom se vidi da bi voleo da muljas i ti al jbg, sirotinja si i nemas kombinaciju pa onda zato i pises ovakve postove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Avgust 11, 2013 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zeli da vidi brkine radove moze pogledati kod mene,pa bi ipak shvatio da je mohikanac jednim delom u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrki_1 1 Napisano Avgust 12, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan potrebna još štopaljka bio bih zahvalan da neko napiše post a da ima veze sa temom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...