vojkanv 0 Napisano Avgust 5, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali neko ima dihtung giave za yamahu yzf 750 moze nov ili polovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 5, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tvojim. na njemu je metalni i moze da se vrati ponovo,samo ga lepo rastavi(sve tri platne) i ocisti da se sijaju,na mestima gde lezu oko cilindara predji sto sitnijom vodenom smirglom i ima da radi... Ja kad sam otvarao mog yzf vratim stari dihtung al ga nisam lepo ocistio,i odma na prvom paljenju uvuce vodu u prvi cilindar,ja rasturim ponovo i uradim kao sto sam gore napisao,i evo prodje vise od 5000 km dosta ostre voznje,pucanja po skupovima i sve radi super.. U slucaju da si ga ostetio pa ti bas treba drugi,obrati se clanu foruma msm racing i sasa nis,obojica imaju rasturene agregate od yzf i ja sam od njih uzimao delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojkanv 0 Napisano Avgust 5, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj dihtung pukao pa mi zato treba. dali imas broj tel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 5, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi ih na forumu,imao sam brojeve od obojice al u ovom tel. nemam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Avgust 5, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Sale mcm racing Temerin 063/10-88888 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojkanv 0 Napisano Avgust 5, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan NEMA SALE, DALI NEKO JOS ZNA NEKOGA KO IMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 5, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sasa nis 064 1286 963... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Avgust 8, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan NEMA SALE, DALI NEKO JOS ZNA NEKOGA KO IMA kako nema kad ima .... i ima jos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...