markec 0 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dodjoh po preporuci,kao bajker sam nov ,ne iskusan,nadam se dobrom druzenju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Januar 8, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan dodjoh po preporuci,kao bajker sam nov ,ne iskusan,nadam se dobrom druzenju Aj ti se blago meni lepo predstavi, ono ime nadimak odakle si itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markec 0 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kao sto vidis u samom predstavljanju sam stavio ime ,markec/ marko iz srbije sam ,zivim u beogradu i to je sasvim dovoljno od mene,takodjer mislim da nije lepo da me odmah docekujete na noz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav markec! nije na nož, ima raznih nikova, ja nisam pomislio da se zoveš marko. sad je ok. dobro nam došao, nadam se da će ti biti lepo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Januar 8, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kao sto vidis u samom predstavljanju sam stavio ime ,markec/ marko iz srbije sam ,zivim u beogradu i to je sasvim dovoljno od mene,takodjer mislim da nije lepo da me odmah docekujete na noz nemoj ljutis nije na noz, nedaj boze!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Markec!!! Nemoj zameriti Gordanu, jes malo prenaglio ovde smo svi drugari, nisi docekan na noz :) Vozis li sta na dva tocka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pozdraw....dobrodosao Marko!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Januar 10, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...