zzz 189 Napisano Jul 29, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem korišćenu Shark Evoline 2 kacigu veličine L (59-60cm), Lumi (fluorescentna šara, svetli u mraku), nošena jednu sezonu, drugu provela u ormanu, dobro očuvana, ima dve mane, prva je sitne ogrebotine na sunčanom viziru koje su se pojavile od spuštanja i podizanja vizira vremenom, jesu sitne, ali meni smetaju i primetim ih u vožnji, i jedna ogrebotina na viziru koju ja u vožnji ne primećujem uopšte, ali možda nekom smeta, pa da pomenem (potrudio sam se da obe stvari slikam što bolje, da vidite o čemu se radi). Cena 100e, ili najbolja ponuda, ako je ovo puno Takođe prodajem i turing jaknu Suomy Nessus, kupljena ovde na forumu pre možda dve godine, od tada nekoliko puta nošena, uglavnom stajala u ormanu. Karakteristike možete videti na ovom linku, oštećenja nema nikakvih, ali ima tragova nošenja. Veličina 58. Što se cene tiče, 50e ili najbolja ponuda, ako sam loše procenio Kontakt na 066/333-400 ili na PM 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 31, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je inace povelika, ja sam 188 visine i oko 110kg, i malo mi je veca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je vrhunska. Ne znam kakva je unutrasnjost, inace super izgleda. Kad sam je ja trazio (sad mi ne ide uz kruzer) bila je paprena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 1, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je unutrašnjost, nije puno ni nošena, a koštala je oko 400e kad se pojavila. Probao je danas kolega sa bučnijim motorom, i njemu je bila bučna, pa ako nekog zanima kaciga, da imate u vidu da je prilicno bučna ako nemate nikakvu zaštitu od vetra (vizir) na motoru Teško ću raščistiti orman ako ništa ne prodam, pa da probamo sa nižim cenama za kolege sa foruma: Kaciga: 80e Jakna: 5.000 dinara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1858 Napisano Avgust 2, 2013 Drug član, 1052 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za kacigu, ali posto sam nesto vec narucio, mada moze se desiti da ne stigne, trebao bih sutra da saznam, eto me za kacigu, sam oda je probam, jer od modela do modela neka mi je ok X-XL. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 2, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Sutra jos jedan kolega treba da pogleda, a po mojoj proceni je malo veci kalup, posto inace nosim XL, ova mi odgovara L. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1858 Napisano Avgust 6, 2013 Drug član, 1052 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da mi danas stize druga za koju nisam bio siguran da ce, tako da verovatno nista. Srecna prodaja, verujem da ces je prodati brzo, da nisam narucio uzeo bih je, pogotovu jer volim Sharkove kacige. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 6, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Otisla danas, nadam se da ce lepo sluziti kolegu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 1, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je zahladnelo, možda nekom zatreba topla jakna Nova cena 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 16, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je zahladnelo, možda nekom zatreba topla jakna Nova cena 40e Ajd da probamo sa 30e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Octobar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti velika po duzini ili po sirini? Tj da ja stejem u nju,195cm i 105kg ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1229 Napisano Octobar 17, 2013 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti velika po duzini ili po sirini? Tj da ja stejem u nju,195cm i 105kg ? Ili ja 190cm i 120 kg ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 17, 2013 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je prodata juce, hvala na interesovanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...