dejan-bandit1200 285 Napisano Jul 26, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan juce oko 20h sam srednjom trakom od fransa ka novom beogradu vozio svog vn 750,cak(sala) 80 km/h kada vidim u retrovizoru motor-kolega vozi brzo u trecoj traci,i pre nego sto sam jos jednom pogledao on mi je prosao "tek" ma i manje pola metra ispred tocka i uleteo u 1. traku i tako cik-cak vozio .....ispratio sam ga pogledom i psovao jer da sam dodao mali gas kao sto sam se spremao da iza njega uđem u 3. traku i preteknem vozilo koje je 5 metara bilo ispred mene bilo bi.... znaci auto 5 m ispred mene i on pri velikoj brzini (moja 80) meni ispred tocka...kakav osecaj!!!! ah da mislim da je bio crni ktm, momak u crnom sa manjim rancom ga je vozio,nisam od kola i iznenađenja uspeo da vidim sve ...pa nije ni cudu sto nas NE vole.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11000 Napisano Jul 26, 2013 Hronični Motociklopata, 7530 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan ne brini, prirodna selekcija ce se pobrinuti za takve, samo nadam se da nece povuci jos nekog sa sobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 26, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan ah da mislim da je bio crni ktm Pa to je KTM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Jul 26, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan juce oko 20h sam srednjom trakom od fransa ka novom beogradu vozio svog vn 750,cak(sala) 80 km/h kada vidim u retrovizoru motor-kolega vozi brzo u trecoj traci,i pre nego sto sam jos jednom pogledao on mi je prosao "tek" ma i manje pola metra ispred tocka i uleteo u 1. traku i tako cik-cak vozio .....ispratio sam ga pogledom i psovao jer da sam dodao mali gas kao sto sam se spremao da iza njega uđem u 3. traku i preteknem vozilo koje je 5 metara bilo ispred mene bilo bi.... znaci auto 5 m ispred mene i on pri velikoj brzini (moja 80) meni ispred tocka...kakav osecaj!!!! ah da mislim da je bio crni ktm, momak u crnom sa manjim rancom ga je vozio,nisam od kola i iznenađenja uspeo da vidim sve ...pa nije ni cudu sto nas NE vole.. То смо ми... Заиста, руку на срце, више је бахатих "бајкера", него возача четвероточкаша. Само, ми на сви жмиримо и прећуткујемо ту чињеницу. Кад је четвероточкаш бахат, то брзо дође на видјело- удари неког, одузме првенство (па га сви пљујемо), безобразно се престроји... Милион је примјера! Но, нашу бахатост, нећемо да оцијенимо. Као возач (што кола, што мотора), свега сам се нагледао... А бахати бајкери, као што неко рече, природном селекцијом, брзо престану са бахаћењем. Жао ми је што тога и сами нису свјесни... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Jul 26, 2013 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan juce oko 20h sam srednjom trakom od fransa ka novom beogradu vozio svog vn 750,cak(sala) 80 km/h kada vidim u retrovizoru motor-kolega vozi brzo u trecoj traci,i pre nego sto sam jos jednom pogledao on mi je prosao "tek" ma i manje pola metra ispred tocka i uleteo u 1. traku i tako cik-cak vozio .....ispratio sam ga pogledom i psovao jer da sam dodao mali gas kao sto sam se spremao da iza njega uđem u 3. traku i preteknem vozilo koje je 5 metara bilo ispred mene bilo bi.... znaci auto 5 m ispred mene i on pri velikoj brzini (moja 80) meni ispred tocka...kakav osecaj!!!! ah da mislim da je bio crni ktm, momak u crnom sa manjim rancom ga je vozio,nisam od kola i iznenađenja uspeo da vidim sve ...pa nije ni cudu sto nas NE vole.. Gde nadje tolike silne trake na nasem autoputicu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spanta 199 Napisano Jul 26, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tražim Prijavi odgovor kao problematičan Meni se nešto slično desilo na Brankovo mostu pre desetak dana. Krajnja leva traka, krenem da se prestrojim u srednju, pogled retrovizor, preko ramena, žmigavac, krećem desno, kad odjednom kolega skuteraš rešio da se provuče između kolona. Za picinu dlaku, sakupljali bi nas obojicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Jul 26, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje tolike silne trake na nasem autoputicu mikulinac,opet si pio sunce ti je.....(otpisani) 3 trake kod mostara druze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam te namerno isekao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Jul 27, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam te namerno isekao kada se NE razmislja glavom,događaju se lose stvari...posebno na motoru,kolima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 27, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Al' uvek ovakve tužibaba_teme otvaraju isključivo čoperaši 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spartanz 28 Napisano Jul 27, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan juce oko 20h sam srednjom trakom od fransa ka novom beogradu vozio svog vn 750,cak(sala) 80 km/h kada vidim u retrovizoru motor-kolega vozi brzo u trecoj traci,i pre nego sto sam jos jednom pogledao on mi je prosao "tek" ma i manje pola metra ispred tocka i uleteo u 1. traku i tako cik-cak vozio .....ispratio sam ga pogledom i psovao jer da sam dodao mali gas kao sto sam se spremao da iza njega uđem u 3. traku i preteknem vozilo koje je 5 metara bilo ispred mene bilo bi.... znaci auto 5 m ispred mene i on pri velikoj brzini (moja 80) meni ispred tocka...kakav osecaj!!!! ah da mislim da je bio crni ktm, momak u crnom sa manjim rancom ga je vozio,nisam od kola i iznenađenja uspeo da vidim sve ...pa nije ni cudu sto nas NE vole.. djole... xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan I don't suffer from insanity - I enjoy every minute of it! ako znas sta znaci veruj mi sve govori o tebi i slicnima...bajkeri kao i sve drugo u zivotu se deli samo na ljude i one druge a ne na podgrupe (ko sta vozi ili koliko ima)...kolega zelim ti od srca sve najbolje.ali sa takvim razmisljanjem sebi nemislis dobro...poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 28, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže, veruj mi da stvarno nemam ništa protiv bilo koga, hteo sam da se našalim, stavio sam i smajli na kraju... Da ne nastavljamo priču, izvinjavam se svima koji su se našli uvređenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 158 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad bi svako otvorio temu za svaku grešku koju vidi u saobraćaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1747 Napisano Jul 28, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Zato postoji ova jedna tema pa neka pisu ljudi svoja vidjenja, mozda se neki od njih cak i postidi.. Neki dan lik ide ulicom Marijane Gregoran onim jednosmernim delom u suprotnom pravcu nizbrdo, zaleteo se baja sa nekim vecim metalik skuterom i pici slalom levo desno iako u ulici ima automobila koji mu idu u susret, ljudi naravno beze od budale.... Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...