peratrap 787 Napisano Jul 25, 2013 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan U prvoj polovini septembra za 25-ogodisnjicu braka odosmo supruga i ja motorom preko azurne obale do Barcelone . Na azurnij obali i znam sta da gledam ali me zanima sta bi bilo obavezno da se obidje u Barceloni kad sam vec tamo. i zanima me jos predlog ako neko ima u povratku sta videti prvo mi na pamet pada andora a za dalje nemam ideje ali se nebih dizao mnogo u unutrasnjost francuske pa molim pomoc u predlozima hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Jul 25, 2013 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Barceloni u aprilu 2013 ali kao pussy, avionom (trieste<=>gerona 30€ ), a kao pravi biker godine 2002 za puno puno više €. Savetujem ti, da uzmeš kartu za turistički bus, (dva providera) kojim možeš da se za 25€ ceo dan vozikaš u tri različite linije, izađeš, razledaš, ponovo uđeš u sledeči bus. Ili kupi dnevu metro kartu i radi isto. Bez veze, da nabrajam sve lepote Barcelone, uzmi najmanji prospekt i nađeš jih puno. A obavezno pokriven pijac na Ramblas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Jul 25, 2013 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi ja sam ove godine hteo tu turu al imam nagon nemam pogon. Možda odem i ja za 25 godišnjicu ako bude sreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 27, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam davno, pokusacu iz glave da izvadim par zanimljvosti: Ne znam sta te tacno zanima, ali osim Sagrada Faimila, ima svasta da se vidi. Gaudijev Park Guell Muzej brodova. Nacionalni muzej Katalonije (ili kako oni to vec zovu). Miro-ov muzej (ovo je nesto genijalno), ako volite modernu umetnost. Picassova kuca. "Vodeni muzej". Muzej vostanih figura. Olimpijisko selo, gde se mogu videti fontane (scene iz spota za pesmu "Barcelona"), i tu pored je remek delo moderne arhitekture - stub za mobilnu telefoniju kojii je potpisao arhitekte Santiago Calatrava (danas u top 3 svoje branse). Na periferiji Barselone, nalazi se planinta Montserrat. Tu je neka poznata crkva sa jos poznatijom relikvijom gde ljudi idu na poklonjenje/hodocasce (ili kako se to vec zove). Medjutim, ono sto je zaista zanimljivo je da se tu odmah pored nalazi uklesan u steni ulaz u OGROMAN muzej unutar planine. Od mumija, preko El Greco-a, Ticijana, Dalija, taj muzej je kao katalog neke knjige istorije umetnosti. Ja sam slucajno nasao ulaz, trazeci WC, nisam ni znao sta je tu. Do gore je moguce popeti se i zicarom, pretpostavljam da je pogled odlican, ali verujem da bi i tura motorom do tamo bila dobra. Figueres je blizu, i svi idu u Dalijev muzej koji je super, ali meni je bilo zanimljvije videti njegovu kucu, i posebno kucu koju je kupio svojoj zeni. Zaboravio sam gradove i lokacije ovih kuca, sve je to na obali mora (dalijeva kuca je na najistocnijoj tacki Spanije). Ako na netu vidis slike, lako ces videti da li te interesuju te lokacije... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jul 27, 2013 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan A obavezno pokriven pijac na Ramblas... Ista preporuka. Najbolje mjesto za klopu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...