dzonimp 0 Napisano Jul 23, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Runner 155 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bi mi znacila pomoc pa ako mozete da pomognete pomozite....mozda se vec spominjala ova tema,ali tek sam se registrovao pa me interesuje,a ovo sto sam uspeo da nadjem pomogloje tj.svi saveti koje sam procitao,ali nista nema sto mene konkretno interesuje pa ako mozete pomozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 24, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan lmam ja odlicnu cbr ku 500.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonimp 0 Napisano Jul 24, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera Runner 155 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam druze vise preferiram supermoto i enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Jul 24, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan ne znam druze vise preferiram supermoto i enduro Yamaha XT660X/R је онда савршен за тебе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Jul 25, 2013 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš dosta motora koji su registrovani na 25kw a skinuta im blokada. Pregledaj oglase pa ćeš sigurno naleteti na takve varijante. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 25, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nc700 ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 547 Napisano Jul 25, 2013 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan nc700 ? NC700 je super motorce, samo sto ima 38,1kW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jul 26, 2013 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Standardni model sa obicnim kvacilom ima 35kw, a model sa DCT(duplo kvacilo) ima 38,1. Ja se raspitivao za sebe, tako da mi je covek iz Honde rekao da pise tacno 35kw za ovaj obican model Pise isto i na sajtu... Pogledaj jos i Hondu CB500 X, ona je isto izasla ove godine ima 35kw. Od starijih modela, mozda moze Aprilia Pegaso Strada, mada sam cuo da neke imaju 35 a neke 38kw... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jul 26, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Imas gomilu motora uvezenih iz CH koji su svi 25kw, pa mozes da biras. Moja Super Tenera 750cc je registovana na 25kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 6, 2013 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Zar za A2 nije ogranicena kubikaza do 600ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Avgust 6, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Nije, samo do 35kW i da odnos snage i tezine (kW/kg) ne bude iznad 0.2 . Pretpostavljam da se pod tezina misli kada je pun rezervoar, bar sam tako ja racunao kad sam sebi kupovao motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Septembar 9, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva River 500 moja preporuka ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...