Oroku 1394 Napisano Jul 21, 2013 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Jos od kad sam pazario polovni Canon 1000d, vukao ga po svakakvom krsu, bez ustrucavanja menjao objektive po najgorim uslovima, nisam cistio senzor. Krenem na putovanje, i na svakoj slici tokom deset dana voznje, ja dobio crnu tackicu, ne bas diskretnu. E sad, svestan sam da je senzor prljav, ali ne da mi se par hiljada da mi to neko ocisti. Da li je neko cistio senzor u sopstvenoj reziji, a da je dobro ispalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 21, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na 30D cistio stapicem za usi. Nije preporucljivo ali radi posao Moj je sad cist k'o suza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako štapić za uši! Drugar je pukao 1000e.za nov senzor jer ga je čistio štapićem za uši. Ja probam pumpicom,četkicom,mini usisivačem...ako neće da se skine...u servis 3500.oo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 21, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kazem da nije preporucljivo (valjda vata ima neke primese koje su mnogo ostre), ali moze da se uradi. E sad, ne pritiskati ko sivonja na senzor, znaci jedva dodirivati senzor, ako ne moze tako onda pravac servis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 21, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan glas za husafeta...osim ako nemaš one lepljive papiriće kao bouz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2093 Napisano Jul 22, 2013 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A vi ste sad na Dizajn Zoni ili na BJB-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Nista, probam onda sa tom pumpicom, ako ne, saljem kod tog sa dizajn zone. Koliko para ce me to izaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...