Djole96 0 Napisano Jul 20, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Hrtkovci Motocikl: Aprilia Af1 Replica 125cc Prijavi odgovor kao problematičan E ovako neki dan sam se vozao sa aprilijom i dosao kuci,i cujem nesto cvokoce kao relej od zmigavaca proveri zmigavce rade...nesto oko motora se cuje.Tad mi je blinkala lampica od ulja na motoru,pa sam danas kupio ulje dosuo i sad vise ne blinka,ali opet isto kad se zagreje nesto radi tik-tak-tik-tak.Ja predpostavljam da su karike ali neznam bas...molim za pomoc ako neko zna sta je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole96 0 Napisano Jul 20, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Hrtkovci Motocikl: Aprilia Af1 Replica 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Nasaao sam u cemu je kvar...karike klip...radilica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Jul 20, 2013 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sad lepo sve to napravi, pa opet vozi da sa lampicom za ulje koja svetli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Jul 20, 2013 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sad lepo sve to napravi, pa opet vozi da sa lampicom za ulje koja svetli mlad je,naucice vremenom.nego,kazi decku da ti dotera motor i popravi mu to da se vozi dok je jos lepog vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole96 0 Napisano Jul 21, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Hrtkovci Motocikl: Aprilia Af1 Replica 125cc Prijavi odgovor kao problematičan @pronto naucio sam lekciju...bilo ne ponovilo se... @balkanlover70 hvala na tome sto bi mi pomogao...cale mi automehanicara a i dobicu neke delove iz italije...tako da hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...