Simon69 671 Napisano Novembar 20, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze kad god mu odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 20, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Pa da već više zaključaš ovu temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6098 Napisano Novembar 20, 2013 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, tek sad vidim novitete! Čestitam, obojici! Ko će sad da te stigne, Jageru 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 20, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti Mišo, majku mu! Dosta sam ja tebe jurio Hvala na čestitkama. Tek sad počinje novo poglavlje za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 21, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, vreme je da se i ova tema zaključa Pokupljen motor, upravo je na putu ka Subotici. Hvala Simonu na fantastičnom pristupu, stvarno je prodavac kakvi se retko nalaze! ... Moj prvi KTM... Kako to dobro zvuči! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, čestitam Ti i hvala na poverenju koje si mi ukazao kupovinom a bez da si i video motor . Ipak bi red bio da ja dam zadnji komentar, postavim sliku i sad čekam da Jager otvori novu temu vezanu za ovog lepotana. Kako se ono kaže: "tema može da se zaključa" :care: 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...