Jump to content

Moto Zajednica

Otvoreno Novo Kawasaki predstavnistvo za SCiG

Recommended Posts

• Drug član, 4437 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Eto Fly sada kad odes na godisnji mozes da servisiras Kawu i u SCG :wink:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest diRRty

Ima jos jedno predstavnistvo , cini mi se da od sutra pocinje da radi .Dakle Sloba Petosevic je uvezao prvu kolicinu motora , a cini mi se i najveci leger kod nas.Ostali blizi podatci uskoro

• Rashodovani bajker, 1731 postova

MSM PETOŠEVIÆ d.o.o.

Omladinskih brigada 15

11070 Novi Beograd

tel. (011) 318 93 35, fax. (011) 318 93 34

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Nezvanicno, bice to i prvi rent-a-bike kod nas. Moci cete da iznajmite od ER-6 pa sve do ZX-10R na dan, dva, tri... pa ko ima nek izvoli

• Zainteresovan, 528 postova

Evo malo da nahvalim Cule auto iz NS, kao prvo podvlacim da nisam novosadjanin vec sam ziveo 20god u Pancevu a ovu bi radnju pohvalio u samo zato sto sam imao vrlo pozitivno iskustvo a ne zato sto zivim u ns :) (veciti rat izmedju bg i ns), salu na stranu upao sam u radnju pre 2 meseca u nameri da vidim sta se nudi i tu sam se ujedno malo i razocarao jer je to radnja za cini mi se za hyundai ili nesto slicno a pored toga prodaju i kawe, i u tom trenutku od motora u radnji je bio samo Er6n, tu sam se iskreno malo skenjao ali je prodavac bio toliko ljubazan, posto je uvideo da sam pao sa marsa sto se motora tice(mada i u durgim stvarima :) ) i potrudio se da me obilno potkrepi informacijama i uputi me, odusevilo me je to sto mi npr. skoro pa nije dozvolio da sidjem sa bajka kad sam seo nego se trudio da mi sve objasni dok sedim i merkam rogove. moram vam reci da sam se tih dana kretao kroz razne auto salone jer sam kupovao auto i nigde nisam naisao na toliku ljubaznost i strpljenje , tip je bio u stanju da mi objasni i kako funcionise motora sa unutrasnjim sagorevanjem :) dobio sam i par kataloga za 2006. Ja sam bio odusevljen kako sam bio "usluzen" samo me malo razocaralo to sto nema nista od opreme da se vidi a od motora samo jedan ali obzirom da je radnja relativno nova nadam se da ce se to promeniti inace dao bih veoma visoku ocenu

• U prolazu, 2 postova
Evo malo da nahvalim Cule auto iz NS' date=' kao prvo podvlacim da nisam novosadjanin vec sam ziveo 20god u Pancevu a ovu bi radnju pohvalio u samo zato sto sam imao vrlo pozitivno iskustvo a ne zato sto zivim u ns :) (veciti rat izmedju bg i ns), salu na stranu upao sam u radnju pre 2 meseca u nameri da vidim sta se nudi i tu sam se ujedno malo i razocarao jer je to radnja za cini mi se za hyundai ili nesto slicno a pored toga prodaju i kawe, i u tom trenutku od motora u radnji je bio samo Er6n, tu sam se iskreno malo skenjao ali je prodavac bio toliko ljubazan, posto je uvideo da sam pao sa marsa sto se motora tice(mada i u durgim stvarima :) ) i potrudio se da me obilno potkrepi informacijama i uputi me, odusevilo me je to sto mi npr. skoro pa nije dozvolio da sidjem sa bajka kad sam seo nego se trudio da mi sve objasni dok sedim i merkam rogove. moram vam reci da sam se tih dana kretao kroz razne auto salone jer sam kupovao auto i nigde nisam naisao na toliku ljubaznost i strpljenje , tip je bio u stanju da mi objasni i kako funcionise motora sa unutrasnjim sagorevanjem :) dobio sam i par kataloga za 2006. Ja sam bio odusevljen kako sam bio "usluzen" samo me malo razocaralo to sto nema nista od opreme da se vidi a od motora samo jedan ali obzirom da je radnja relativno nova nadam se da ce se to promeniti inace dao bih veoma visoku ocenu[/quote']

verovatno si pricao sa vrsom (a dok je mehanicar bradonja;) sto se tice hundai to si u pravu a to sto motora nema i opreme treba tek da dodje je su tekl poceli, a i sam znas kako je kod nas koliko para toliko muzike

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

I ja se pridruzujem pohvalama Cule Auta. Narucio sam motor preko njih, uplatio avans. Zvali su me par puta da obavestavaju sta se desava sa motorom (stigao u zemlju, homologacija, carina). Malo su prekoracili rok koji smo dogovorili (samo par dana), ali su zato besplatno prevezli motor kombijem od NSa do BGa, sto uopste nije bilo dogovoreno. Inace, za isti motor, koji je upravo stigao do mene, u Petosevicu mi je receno da moze da bude u zemlji tek krajem februara.

Ljubaznost, poslovnost, cini mi se i strucnost, stvarno na nivou.

Two thumbs up!

• U prolazu, 24 postova

Pridruzujem se Vasim pohvalama i konacno da sam naisao na pomoc kao anonimus iz Banja Luke bez ikakve naknade i to telefonski da rijesim problem. Hocu da vama kazem da je Aleksandar Celic koji radi u Cule-Auto izasao mi u susret rijesio problem, rekao i objasnio kako cu ga ja rijesiti a ja nikada covjeka nisam ni vidio. Rijetkost je da ti danas neko da savjet ili pomogne bez ikakve naknade a kako je njinja66 rekao pre svega je covek na mestu - spreman na razgovor i pomoc.

Svaka mu Cast zelim mu puno uspjeha u zivotu i daljem radu. :D:D:D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja