valuta 3 Napisano Jul 13, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свим љубитељима мотоцикала и онима који се тако осећају Зовем се Ђорђе Дангубић и живим у Новом Саду. Наклоност према двоточкашима је нешто што је годинама моја особина, али тек недавно сам се упустио да положим А категорију и томе се детаљније посветим. Тренутно возим Беверли 500, а жеља ми је да ускоро дођем у посед неког КТМ Дјук-а, неког мотора из класе ендуро или велике жеље, Сузуки Интрудера. Скоро сам чуо за овај сајт и драго ми је да постоји. Свима желим безброј километара под точковима да прођу као лепа искуства и најлепше успомене. Уздравље! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 13, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Свима желим безброј километара под точковима да прођу као лепа искуства и најлепше успомене. Уздравље! Хвала на жељама и напредстављању, једино што бих ја више волио да сам НА точковима, него под њима, али 'ајде уживај и срећно! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Свима желим безброј километара под точковима да прођу као лепа искуства и најлепше успомене. Уздравље! Хвала на жељама и напредстављању, једино што бих ја више волио да сам НА точковима, него под њима, али 'ајде уживај и срећно! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Jul 22, 2013 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...