nedodjija 5 Napisano Januar 6, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pocatello USA Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se ispovedim. Moja greska je sto mesecima nisam stizao da se vratim na jednu od omiljenih stranica BJBikers. Necu se pravdati jednostavno ljudi prave greske u zivotu. Nego da predstavim jedno od najvecih dostignuca covecanstva. Rec je o motoru B_KING svima poznatog Suzuki-ja. Sto se tice V_Max-a ja potpuno postujem masinu. Ali Yamaha nije napravila nikakve promene na tom motoru od 1984. Imao sam tada samo sest godina. Jednog jutra sam se probudio i otisao da podignem postu. U najnovijem "Cucle World" magazinu imam sta i da vidim. Najruzniji motor koji bi ikada neko mogao pozeleti. Osecao sam kao da sam video Buldoga koji mi se svidja zbog svoje ruznoce. Tu, na naslovnoj stranici stajao je odgovor mojim molitvama. B-king Citam naslovnu stranu i saznajem da su u Suzukiju stavili Hayabusa masinu u ovaj golisavi motorcikl. Otvorim stranicu na kojoj se clanak nalazi i imam sta i da vidim 181 KONJSKA SNAGA.Ceo motor je prebacen is Hayabuse u B-king samo sto King ima normalnu sedecu poziciju. Prototip ovog motorcikla bio je predstavljen po prvi put 2001 na Tokyo Motor sajmu. Prototip je naravno imao turbo prikucan na masinu pa je masina mogla da proizvede oko 230 konja. No da se vratimo nazad na postojeci B-King. Lavovska snaga ovog ruznog grbavca odma me je privukla. Citam dalje i vec se razmisljam koliko ce ovo cudo da kosta. Mislim se da li cu na prolece moci da gradim kucu i kako ce sve ovo zena da podnese? Clanak pise da mu masina radi kao singerica i da se okrece do 11000 obrtaja u minutu. menjac ima sest brzina, a kocnice su kazu naj novija tehnologija Nissina koji vec dugo vreme proizvodi kocnice za vecinu Japanskih proizvodjaca. Kazu da postoje dva podesavanja za mape za direktno ubrizgavanje koje se mogu promeniti na dodir dugmeta. Na instrumet tabli postoje dva slova A i B. A za voznju po gradu kada motor ima 120 konja i B za auto put sa 181 konjsom snagom. Mislim se ja cek da izvadim i zivotno osiguranje na zenino ime pa sam onda valjda spreman da se susretnem sa grbavcem. Citam dalje i pise da je moze da proizvede brzinu od 169 milja na sat. To vam je rodjaci nesto manje od 300 km/h. E sad ja citam dalje. Za pocetak u Ameriku ce biti uvezena 12 komada za preko 140 Dilera. E tu mi vec osecam srcanu aritmiju. Pocatello gradic u kom zivim i nije nesto velik. Moracu da idem do Salt Lake City-ja u Juti ako hocu jedan a onda je i pitanje da li cu dobiti sansu da ga kupim. Sve u svemu neko je ubio moj san. Moracu da se zacovoljim sa SV650 koji zbog zimskih uslova ovih dana skuplja prasinu u mojoj garazi. Odlucio sam da nastavim s citanjem clanka. 1340 kubika masina koja ima 4 cilindra u liniji izgleda prilicno primamljivo. Cena motora (ono sto me najvise interesuje) ni manje ni vise nego 12,995 zelembaca. Znaci dobar deo ustedjevine ce da ode zajedno sa zeninim dobrim raspolozenjem. Srecom ona zna da je moj posao samo priliv novca za moju morotciklisticku zavisnost. Ruke mi se tresu dok citam dalje. Ovaj clanak ce mi unistiti porodicu. Ali mali Aleksandar(moj sin od tri godine) ce moci da se divi ruznoci motora njegovog oca. Da li decaku u tim godinama i treba nesto vise? Ostavio sam magazin i izasao iz sobe. Ubrzo sam zaboravio na sve znajuci kako ce tesko da bude da nadjem motor za kupovinu. No sta je tu je. Ubrzo sam se povratio u stvarnost. Posle par nedelja odlucim ja da posetim Suzuki dilera koji je moj dobar prijatelj Scott. Odem do njega u radnju da kupim par nalepnica. Otvaram vrata, a na moje iznenadjenje na podijumu igra Crni Labud. Protrljam dobro oci, jer znam da je samo 12 komada uvezeno i neverujem ocima. Znajuci da je Suzuki napravio B-king samo u dve boje, Crna, i kombinacija Crne i Srebrne. Moj izbor bi naravno bio crna. I tako grledam ja u nju a gleda ona u mene. Scott mi prilazi i nesto govori ali ja sam totalno hipnotisan. Vidi on da ce morati pajserom da me razdvaja od motora. Kraj price ima srecan zavrsetak. Vise srecan za mene nego moju zenu ali takav je zivot. Javicu vam na prolece, kad se sneg otopi, kako jezdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci pala busa, pardon B-King... Nije to ruzan motor, izuzetno je lep!!! Neka je sa srecom kupovina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek te sluzhi dugo,mogu samo da ti zavidim ...Prelep motor... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Xe xe ! BRAVO !!! sjajan BIKE ! i da znas da nije ruzan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan majstore svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan nista lepse nego kad covek ispuni svoju zelju cestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bas volim kad se neko ponovi i to sa pravom makinom. A prodavnica je isto dao jaja. Ima svega, vidim. Nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedodjija 5 Napisano Januar 6, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pocatello USA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, Nego ko ce sad docekati da se sneg otopi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj tekst je jedan od boljih koji sam procitao od kad sam se uclanio na forum,a ima jedno 7-8 meseci. Zelim da ti cestitam na kupljenom motoru, jer si svakako kupio legendu, da predjes puno kilometara, i provozas svog sina na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, Nego ko ce sad docekati da se sneg otopi? Daj mi motor ja cu rado chekati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, Nego ko ce sad docekati da se sneg otopi? Imam osecaj da mi svi ovde vise "gorimo" od nestrpljenja da se ovo govno otopi i da uzjasemo mase masine. A vidim i kroz pricu sa mojim prijateljima da su svi kao zapete puske. Ma samo da smo dosli do 2008, jos 5-6 nedelja i pocinje polako voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, zelim ti monoooogo kilometara. E tako se zapocinje nova godina, nek te lepo sluzi. Jos samo da se otopi taj hebeni sneg... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ni manje ni vise nego 12,995 zelembaca ovde za te pare ne mozes ni novog stroma da kupis. Smatraj da si ga dobio za dzabe! Zelim ti silna zadovoljstva i mnogo lepih milja pod dupetom, sa novim bajkom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 6, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, i nek' ti je sa srećom! Prelep motor... 181 konjska snaga... može da ide 300 na sat... a kroz prozor se vidi znak sa ograničenjem od 35. :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Januar 6, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i želim puno sretnih km :) P.S 187 KS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 7, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, i nek' ti je sa srećom! Prelep motor... 181 konjska snaga... može da ide 300 na sat... a kroz prozor se vidi znak sa ograničenjem od 35. :'( :'( :'( Ahahahaah !!! Moto idi u persun ! nasmeja me do suza ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti chast druzhe,nek vam je sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 7, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ni manje ni vise nego 12,995 zelembaca ovde za te pare ne mozes ni novog stroma da kupis. Smatraj da si ga dobio za dzabe! Zelim ti silna zadovoljstva i mnogo lepih milja pod dupetom, sa novim bajkom!! 12.995 usd = 8.817 eur.....bem ti sunce i cene za američko tržište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 7, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zashto je toliko velika razlika? :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Januar 7, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan RUZAN kazes, A? E kad ti neko kaze da je ruzan, ti mu se nasmej u BRK i daj gas.... HEHEHE Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 7, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke kupio si izuzetnu masinu,mocnu najjaci naked na svetu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Januar 7, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne Seeeeri! E baš si me iznenadio sa ovim postom, svaka čast. A B-King... Očekujem predstavljanje posle prvih lepih dana. Mada sam se nadao da ćeš da prevagneš na V stranu motociklizma nije mi žao što si seo na zver. P.S. Evo zašto se žali na cenu... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=2111.msg25558#msg25558 ;D ;D ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Januar 8, 2008 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast... Cestitam... Motor je VRH!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je SVE, samo ne ruzan! Lep je kao neka lepa mediteranska potamnela devojana! Uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, a vidim da si se snasao i za postavljanje slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...