bojan.p 164 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan drugari, hteo bih da dođem u posed univerzalnog štendera za motor.. ako neko zna nekog majstora koji se bavi izradom takvih štendera, ili je već sebi napravio kod nekog, neka ostavi kontakt telefon.. hvala svima unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan imas sada u luisu na snizenju za 20 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta vredi koliko je u luisu, a kako doci do luisa ili ko ce to da ti donese za 20e? Dacu ja i 30e, ali sta mi vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa donosio je neki tip iz sente nije uzimao nista a slao je postom za 30 e cu ja da ti napravim isti onakav... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan pa donosio je neki tip iz sente nije uzimao nista a slao je postom za 30 e cu ja da ti napravim isti onakav... ;D koji tip, wice..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa bilo je price na forumu o njemu pre ,neznam kako se zove ali evo ti br 063529524 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Da to je taj lik zove se Caba iz Sente ja licno nisam zadovoljan sa njegovom uslugom , kao prvo dugo sam cekao robu narucio sam kisna odela ona za 10 evra pocetkom Jula a stigao mi je krajem Avgusta kad me zvao kao stigla ti je oprema da i neke rukavice i rekao sam mu da mi sad posle 2 meseca netreba . :-[ Ma iznervirao me samo a sad sam preko nekih iz Ade oni su ok za 2 nedelje stiglo sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Januar 6, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan u mitrovici ih jedan majstor pravi za 20-30e. Da ne bi bili oglasi telefon na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan pa donosio je neki tip iz sente nije uzimao nista a slao je postom za 30 e cu ja da ti napravim isti onakav... ;D koji tip, wice..? Rijetki su ono fakat dobri za Stroma!Ovaj iz Louisa nije jedan od tih!Daj nekom da ti napravi nešto čvrsto s vilicama,a na motor ušerafi valjčiće!Sve ostalo za tako težak motor nije sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Te iz lusia za 20e mi nudio covek na pokllon al mi predhofno pokazao i dokazao kvalitet i stabilnos istih tako da ih nisam uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 7, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim se Afrika podigne malim prstom. Do skoro bio oko 30e, ne znam sta im je sad... Postoji i dodatak za dizanje prednjeg tocka. http://www.louis.de/_40699e759edc335a19e807efc0211fceb0/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=375&wgr=423&list_total=30&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10003369 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Januar 7, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=12656.40 evo ti tema..apex_division kaze za 10 evra da bi nam napravio ima i slika kakvi bi bili!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Treba i meni. Juce sam posudio od druga stender iz Luisa (nedavno ga je nabavio za 20 evra). Nisam jos podigao TDM-a, sada ne znam ni da li da dizem sa njim, ako je slab. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Treba i meni. Juce sam posudio od druga stender iz Luisa (nedavno ga je nabavio za 20 evra). Nisam jos podigao TDM-a, sada ne znam ni da li da dizem sa njim, ako je slab. TDM sam dizao sa ovim Lalajkovim i nije se bunio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan covek u SM radi kopije, doduse malko ojacane, iz Luisa.. Ako nekom treba, cena je 1500din. Slike za koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Rijetki su ono fakat dobri za Stroma!Ovaj iz Louisa nije jedan od tih!Daj nekom da ti napravi nešto čvrsto s vilicama,a na motor ušerafi valjčiće!Sve ostalo za tako težak motor nije sigurno! Yamaha TDM 850 - 198.0 kg (436.5 pounds) Suzuki V-Strom 1000 - 208.0 kg (458.6 pounds) Razlik u tezini je 10kg. Ovaj iz Louisa kao sto je Lalajko okacio sam koristio i ima atest do 150kg. Tj 150kg na zadnjem tocku. Ja ga koristih bez problrma. Milim da tih 10kg razlike nije neka frka. Ili mozda gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 8, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan bas sa tim iz louisa od 20e smo dizali FZR1000 (mislim 209kg) i nije bilo nikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Rijetki su ono fakat dobri za Stroma!Ovaj iz Louisa nije jedan od tih!Daj nekom da ti napravi nešto čvrsto s vilicama,a na motor ušerafi valjčiće!Sve ostalo za tako težak motor nije sigurno! Yamaha TDM 850 - 198.0 kg (436.5 pounds) Suzuki V-Strom 1000 - 208.0 kg (458.6 pounds) Razlik u tezini je 10kg. Ovaj iz Louisa kao sto je Lalajko okacio sam koristio i ima atest do 150kg. Tj 150kg na zadnjem tocku. Ja ga koristih bez problrma. Milim da tih 10kg razlike nije neka frka. Ili mozda gresim? I ja sam redovno dizao TDM-a na taj iz Louisa. Ne buni se . Njegova najveca mana u odnosu na stender sa sarafima je sto motor lagano klizi po njemu, pogotovo ako ga drmas. A nikada ga ne dizes cisto da bi stajao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 8, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Rijetki su ono fakat dobri za Stroma!Ovaj iz Louisa nije jedan od tih!Daj nekom da ti napravi nešto čvrsto s vilicama,a na motor ušerafi valjčiće!Sve ostalo za tako težak motor nije sigurno! Yamaha TDM 850 - 198.0 kg (436.5 pounds) Suzuki V-Strom 1000 - 208.0 kg (458.6 pounds) Razlik u tezini je 10kg. Ovaj iz Louisa kao sto je Lalajko okacio sam koristio i ima atest do 150kg. Tj 150kg na zadnjem tocku. Ja ga koristih bez problrma. Milim da tih 10kg razlike nije neka frka. Ili mozda gresim? Svaki proizvod koji se napravi (u zavisnosti od namene) ima neki koeficijent sigurnosti tj. može da izdrži/ponese/optereti sa 10,20,50....100%... više od deklarisanog nominalnog opterećenja. Tako da možeš biti potpuno siguran što se nosivosti tiče, osim toga ne zaboravi da nosač ne nosi celokupnu težinu motora već nekih 70-80% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 8, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem gde da kliza, ako ti motor i stender stoje na ravnom, ne moze da mrdne. Nosaci na kojima motor lezi su od gume, meke a ujedno jake i motor je bukvalno zalepljen za stender. Evo bas sad mi je motor na stenderu radio na blagom nagibu nekoliko minuta da se lanac prosusi pre podmazivanja. Nije mrdnuo. A sto si tezine motora koji treba da nosi, nista se ne brini. Moze da podnese i mnogo teze motore nego sto je Afrika, Transalpa ili TDM-a (koje sam imao prilike da dizem). Ovih dana cu da narucim iz Lousa i dodatak za prednji tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ima'l neko sliku tog mitrovačkog produkta? ima'l neko iskustva sa istim? ajmo malo epp, ubedite nas trošadžije da kupimo ;D ovaj iz louisa je izvrstan samo malo teže dostupan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Januar 8, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem gde da kliza, ako ti motor i stender stoje na ravnom, ne moze da mrdne. Nosaci na kojima motor lezi su od gume, meke a ujedno jake i motor je bukvalno zalepljen za stender. Evo bas sad mi je motor na stenderu radio na blagom nagibu nekoliko minuta da se lanac prosusi pre podmazivanja. Nije mrdnuo. A sto si tezine motora koji treba da nosi, nista se ne brini. Moze da podnese i mnogo teze motore nego sto je Afrika, Transalpa ili TDM-a (koje sam imao prilike da dizem). Ovih dana cu da narucim iz Lousa i dodatak za prednji tocak. Kad imas kutijastu viljusku. Na vecini novijih modela, pogotovo na R-ovima su viljuske zaobljene, nepravilnog oblika , pa - klizi. Ozbiljno. Da ne kazem kad perem motor pa ga na stenderu setam napred -nazad, da operem skroz i prednji tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovaj uzeu u Extrem-u u Zemunu a cena je koliko se secam bila nesto malo preko 5.000. Inace univerzalan je a ove stopicu su nesto kao plastificirane pa ne kliza zadnja viljuska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 8, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam redovno dizao TDM-a na taj iz Louisa. Ne buni se . Njegova najveca mana u odnosu na stender sa sarafima je sto motor lagano klizi po njemu, pogotovo ako ga drmas. A nikada ga ne dizes cisto da bi stajao. Kako ti klizi kada su mu nosaci postavljeni gumom? Jos tebi u Sremu, sve ravno, do prvog brda imate 250km ;D Meni nije mrdao ni mm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Januar 9, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim se Afrika podigne malim prstom. Do skoro bio oko 30e, ne znam sta im je sad... Postoji i dodatak za dizanje prednjeg tocka. http://www.louis.de/_40699e759edc335a19e807efc0211fceb0/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=375&wgr=423&list_total=30&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10003369 Imam ga! :-\ Dok s tim digneš Stroma oteliš jaja!A sam da ga digneš gotovo nemoguće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...