Jump to content

Moto Zajednica

Bolje Vas našao!

Recommended Posts

• Којекуде, 484 postova

Zdravo svima, kako pravila nalažu da se malo predstavim,. Živim u Borči BGD, trenutno u fazi skupljanja novca i praćenja svakakvih oglasa i foruma vezano za motocikle. Nisam neki prekaljeni bajker, jer nisam do sada vozio motocikle preko 150 kubika. . No, nadam se u toku zime ili već idućeg proleća vlasnik nekog ozbiljnog motocikla, u zavisnosti od sume sa kojom budem raspolagao dolaze u obzir razni motocikli, od nekog Endura tipa Honda TA, AT, Varadero XL1000 do Touringa tipa Yamaha TDM itd. Videćemo još.. za sada, naj radije bih uzeo Varadera. 1zdravo.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: R 1200 GS Rallye

Поздрав најпре. :zdravo:

Можда ти је боље прво ТА коју сезону, па онда Varadero као озбиљнији, али има и момака који су одмах сели на хиљадарку без великих проблема. Пре неки дан сам упознао момка који је прошле године узео први мотор у животу и то ни мање ни више до нови R1200GS каже да му добро иде са досадашњих 5000км.

Ако ти је важна ставка, а претпостављам да јесте као и већини, Varadero ми је трошио после пар штеловања 6.5л а умео је и до 8л у `спорт моду` :moto3:, а и другима које знам слично.

Тренутно возим Hondu NT650V Deauville. Тouring bike средње кубикаже. Размисли и о томе. Мени лично фали коња, али сам задовољан.

• Којекуде, 484 postova

Hvala na korisnim savetima! Da razmisljao sam o TA s obzirom da je znatno laksi za privikavanje od Varadera, koji je za ozbiljnije bajkere. Gledao sam dosta i taj Deauville, skroz simpa no videcemo sta ce prevagnuti, odnosno koliki budzet skrpim. Varadero je motor koji bih ako ga uzmem, sigurno vozio duzi niz godina jer je citajuci utiske i komentare, skoro kompletan motor. Verovatno bih uzeo karburatorca, zbog pristupacnije cene a razlika u potrosnji mi je podnosljiva. Ja licno imam 185cm i 102kg, te mislim da bih se borio solidno sa njim iako je to tezak motor. TA mi je takodje u razmatranju, ipak je to Honda. Afrika me zaintrigirala takodje, citajuci komentare i utiske, kada bih naisao na neku dobro ocuvanu a ne preskupu, mladju od 1995 ne bih se puno dvoumio jer mislim da bi odlicno ispunila moje solidne potrebe, mada ne treba mi motor za neki tezi off, eventualno dobar makadam mada ne znam kako bih se i u to upustio sa Varom. :)

Ps. Zanima me kada cu moci da pisem i u nekoj drugoj temi, pristup?

Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: R 1200 GS Rallye

Видим да ти је Varadero No.1.

Ја сам 182цм и 85кг и без проблема га возио како по асфалту таки и ван. Свакако није за малко озбиљнији офроад, што би са ТА и АТ могао, који су уједно одлични и на асфалту. Ако ти лично ниси за озбиљнији офроад онда, моје мишљење је да ти је добар избор.

П.С. У горњем десном углу имаш место где пише sign in, ту кликни, улогуј се и све ти је доступно и отворено. Ако си то питао?

• Којекуде, 484 postova

Da moglo bi se reci, mada bih pre rekao Honda na prvom mestu pa onda ostali.. :) Trenutno koristim preko android telefona Tapatalk aplikaciju za forume i imam u svojoj temi opciju da odgovorim na postove ali ni u jednoj drugoj temi ne mogu da pisem postove. Ja mislim da mi bije odobren jos uvek pun pristup forumu iako sam se predstavio pre nekoliko dana. Ovo je vise bilo potanje za nekoga od moderatora....

Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja