bikerboyz 56 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me vase misljenje o ovom motorru jel ga treba uzeti il ne?dobijam ga u zameni pa dal ustati il odustati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan Motor ko motor je dobar, samo je pitanje u kakvom je stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan pa treba da idem da ga vidim ....evo ovaj motor je u pitanju nadam se da smem da postavim link da nekrsim pravila foruma...ako da ubrisite link... http://www.kupujemprodajem.com/Honda-CBR-600-F4-6368648-oglas.htm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 9, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Visoka cena. Ceo farban. Neces moci kasnije da izvuces kintu pri prodaji a mozda ni da prodas. Uvek u sto vise fabrickom stanju kupuj motor. A ovaj je daleko od toga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan treba da dam moj motor sa avatara i 600e i meni je mnogo...hocu da menjam moj za neki malo jaci a hondica je bas to zasta bi menjao...ne bas za ovu al za taku istu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 10, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan treba da dam moj motor sa avatara i 600e i meni je mnogo...hocu da menjam moj za neki malo jaci a hondica je bas to zasta bi menjao...ne bas za ovu al za taku istu... Super je motor kao model. Verovatno jedan od retkih koje bih svima preporučio. Još samo da posedujem VFR800 pa da donesem odluku za motor na duži niz godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Joj najlepsi mi je vfr800 jos ako je vtec....vrh ...kao ladja je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 10, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako sto se tice farbanja i moj je ofarban jer je predhodni vlasnik kliznuo na levu stranu i odero je pa je prefarbao ceo moror u plavu boju sa perlicama samo se na svetlu vide...bitno je da nije ram pomeren il tako nesto al zato se vodi majstor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 10, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tim oko rama. Ali retki su oni koji mogu da priuste losu kupovinu ili cak vise motora pa da ne razmislja o prodaji cak pre nego sto kupi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1867 Napisano Jul 10, 2013 Drug član, 2863 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mani se corava posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan De si prijatelju jesi uradio nesto sa tvojom prodajom?icu da vidim motor vozi ga covek 57'godiste i na njemu je proverio sam table...al otom potom videcu kad odem mozda se njemu ne svidi moj motor sta znam...ako se dogovorimo ostacu na f-u a dobicu malo snage...to mi fali na ovom motoru samo malo vise snage i nikad ga nebi menjao...jevto koliko trosi tvoja 750-ka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1867 Napisano Jul 11, 2013 Drug član, 2863 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5,5-6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Pa to po fabricki bokte ...blago tebi ja uradio karbove sinhonizovao presao 80km reko vidim ja da tu lepo bucka u rezevoaru da sipam...imam i sta da vidim 7 l potrosio na 80km...pa trosi vise nego moja marea...tvoj trosi do 6l a 750cc a moj 600 pa trosi 8-9l...mnogo bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1867 Napisano Jul 11, 2013 Drug član, 2863 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mani ti to sipanje na 80 km.Napuni vozi napuni vozi pa tek tamo negde na trećem punjenju reci kolko troši. Evo kako ja to cena je odokativna u evrićima datum - km - km - Benz - euro - potrošnja 23.jun - 47782 - 203 - 11,7 - 14 - 5,7635 26.jun - 48020 - 238 - 13,8 - 18 - 5,7983 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 11, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pomerio menjanje brzina za 2000 obrtaja i potrosnja mi pala za skoro 3 litre. Mislim da je to vise do tvoje voznje nego do motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1867 Napisano Jul 11, 2013 Drug član, 2863 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i toga 750 ima veći obrtni momenat i vozi se nadosta manjim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ima i toga dosta uvezi obrtnog momenta...moj drug ima thundera i trosi mu 5.5-6 l a lepo ga vozti i stalno ga pusta van sela 180-190 i ne prelazi mu vise...al kad sam ga probao skontao sam u cemu je fora..on sa 30%zavrtanja gasa postigne ubrzanje sto je kod mene 50-60%gasa i odma je potrosnja veca tako i za 750 vece ubrzanje ima i netrwba mu gasa toliko kao meni...zato bi ja cbr-a...ima sve u jednom samo ako je zdrav motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 11, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan da, ista stvar, bukvalno 2000rpm menja potroshnju, naravno i stil vozhnje. juche sam dotakao rezervu = potroshnja 5.16/100km, vozhnja do 6000rpm. opet, semafori ubijaju potroshnju, visoki obrtaji, zaletanja itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice potrosnje to sam ga napunio pa vozio al sam video da dosta fali u rezervoaru pa nisam hteo da cekam 100 km...videcu ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa nema kod mene semafora al ima zaletanja i visokih obrtaja ponekad ne stalno ne divljam ja po selu....a on na jednakom putu mora trositi malo nije isto kao kreni stani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Sta vam je ljudi, 5-6 litara. Pa moj prosli MZ je pio vise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato je prosli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Jul 13, 2013 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Bio video probao extra motor...menjac ni ne osetis ...sve cakum pakum...razm8sljam se samo zato sto je mali nekako spram ovog mog f-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 13, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je super veličine. Male težine što znači da je agilan po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 13, 2013 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam u par navrata i po 100Km f4. Mogu potrvrditi da je to bas sladak motor, lijepo ide, ne trosi puno u nekoj normalnoj voznji i ono zbog cega je na mene ostavila lijep utisak je lakoca upravljanja. Nevjerovatno kako lako pada u krivinu i kako se lijepo vozi. Poslije svog vfr-a imao sam utisak da vozim bar 100Kg laksi motor. Ovo za mjenjac se slazem, nisam vozio puno motora ali hondini mjenjaci su meni zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...