wice 77 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nemam ali ima super dubok zvuk ne zvoni kao kanta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan ja cu sad postaviti jedno možda glupo pitanje, ali to je zato što nemam iskustva. ukoliko lonac nema svrhu smanjenja stetnosti izduvnih gasova koja mu je svrha, zasto ga stavljaju http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=4950.0 Odlican link... I ne stavlja se auspuh samo zbog smanjenja buke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije streetfightera su: duzina 45, precnik 11.5, ulazna cev 5, izlazna 3 cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 6, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro, hvala nucleus! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan dobro, znaci onda cu napraviti da mi bude dugacak izmedju 40-60 cm, a nek mi bude izlazna cev negde izmedju 4-5 cm, stavicu onako osrednje te mrezice,...sta mislis kakav ce zvuk imati? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro, znaci onda cu napraviti da mi bude dugacak izmedju 40-60 cm, a nek mi bude izlazna cev negde izmedju 4-5 cm, stavicu onako osrednje te mrezice,...sta mislis kakav ce zvuk imati? ;D ;D ;D sta je smesno? ako mislio sam na auspuh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 33 Napisano Januar 7, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Željko, ja sam na svog GS-a stavio protočan lonac. Iskoristio sam početni i krajni deo sa originalnog izduva, a sve ostalo je urađeno novo. Na izlazu sam ostavio fabričku restrikciju da bih malo ubio buku i da ne bih morao da se igram sa karbovima. Mašina jeste bučnija, ali zato bolje povlači iz niskih obrtaja. Zvuk je potpuno drugačiji nego kod fabričkog i liči na neki V2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kad si otvorio taj tvoj, sta je sve bilo unutra? kako izgleda unutrasnjost, sta si sve povadio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Januar 7, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ja cu sad postaviti jedno možda glupo pitanje, ali to je zato što nemam iskustva. ukoliko lonac nema svrhu smanjenja stetnosti izduvnih gasova koja mu je svrha, zasto ga stavljaju Svrha mu je da utiša buku i ohladi gasove. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...