m.mitar 175 Napisano Jul 7, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Danas je Toma iz BG imao udes u Boru kod nove Nisove pumpe,na srecu bez tezih posledica,ziv je!Vozio je bmw gs 1200,zena sa nekim audijem je zakacila ivicnjak i udarila ga.Tako sam saznao od policajca koji je bio na uvidjaju.Ja coveka ne poznajem,stariji je i dosta krupan lik.Naprslina sake na jednoj,nagnjecenje na drugoj i sili mu nogu,poderotina.Uglavnom kad sam cuo udarac i sisao dole,on je bio na nogama,hodao i pricao normalno.Ova nagnjecenja i prelomi su ustanovljeni u bolnici.Drugarica koja je bila sa njim u bolnici kaze da nije opasno....Motor je skrsen,audi isto!Bio mu je jedan kolega sa njim iz Arhangela,ali mu nisam upamtio ime,mislim da vozi dukatija nekog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 7, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kako je udarila ivicnjak??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 7, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Kako je udarila ivicnjak??? ipak je zhena za volanom u pitanju... dobro da nije nishta gore od ovog, brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Jul 7, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam,po prici od Tome,mislim da su isli uporedo,odjednom ga je udarila sa strane,on je na svu srecu izbegao nekako 128-icu i toliko.Covek iz 128-ice je bio skroz oduzet,Toma kaze da nije nekako izbegao zastavu,tu bi i ostao! Islednici su nasli udarac u ivicnjak i tragove na tocku audija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Jul 7, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan njemu brz oporavak a njoj bog nek bude u pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Jul 7, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Trenutak nepaznje i.... A covek je posao u Leskovac koliko sam razumeo drugaricu na neku svadbu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...