Kimi1 0 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto sam otvorio novu temu ali moram. Imam problem, kupio sam pomenut motor suzuki rg 80 cmm 1995 god. Pa da krnem.. motor pali ali mnogo mi dimi i tesko prima gas,, gusi se , ne znam u cemu je problem, zamenio sam mu karike i klip ali posle toga sve isto se desava. Ne znam u cemu je problem , molio bi sve koji su imali ovakav problem ili slican da mi pomognu... Hvala unapred. PozZz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1907 Napisano Jul 5, 2013 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako dim miriše na jagode onda je dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Jul 5, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh... Retka i jako interesntna sprava. Pitanje je samo koliko toga je jos originalno na njoj. Nisam bas siguran ali mislim da na njima nije bilo ventila u izduvu. Ako kazes da se gusi, potrebno je ustanoviti jeli auspuh originalan i jel u ispravnom stanju...da nije secen, prepravljan, zapusen. Karburator isto tako...nadji negde na netu specifikacije, model, dizne....sve, pa onda lagano iz pocetka. KLip. Si stavio onaj koji za nejga zaista ide...ili je bilo po srpski "moze da se nabudzi"....i tako. Cvaje su naizgled (i jesu u stvari) mehanicki jako jednostavni, ali da bi radili perfektno potrebno im je niz sitnica i svaka da bude na svom mestu. U Srbiji se retko sta odrzava, popravlja se samo kad crkne, a i kad se popravlja traze se jeftiniji putevi, pa kad tako sprave dopadnu saka raznih naucnika i pametnjakovica, postanu samo neopevani krsevi...ali vazno da nalepnice ostanu. Takve kad vidim u oglasima odma' ih spazim Zalim ti puno uspeha u radu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kimi1 0 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Klip je original za njega, u svakom slucaju hvala Molio bi jos nekog za savet, znacilo bi mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...