Jump to content

Moto Zajednica

Pozzdrav :)

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Suzuki Savage 650

Pozdrav svima koliko vas ima :) Ja sam Gruja, iz Kragujevca sam i mrzim forume :D ali obzirom da sam primetio da ovde ima jako ljubaznih i druzeljubivih ljudi, a i na Gordanovu preporuku (prepoznace se valjda) resih da vam se pridruzim.

Za one koje interesuje - vozim Hondu 125 CM, ali ce je u jako kratkom vremenskom roku zameniti neki veci chopper (iskreno se nadam Hondi Shadow, ali o tom, po tom).

Ne bih dalje duzio i javno otkrivao neke privatne stvari ;) pa ukoliko vas jos po nesto interesuje - PM me :)

Prijatan dan svima :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Suzuki Savage 650

hvala na dobrodoslici :) uf pa ovde ima i Kragujevcana (ili iz okoline - nije bitno), znaci nisam pogresio kada sam rekao da ima zanimljivih likova :P

Neeego, u predstavljanju sam rekao da ce uskoro stici neki novi chopper da mi zameni trenutni motor - e pa sad, ukoliko neko ima informaciju o Hondi shadow (600 i 750), ili suzuki marauderu 800 (video sam mgmotors) da se prodaje (godista posle '95), neka bude ljubazan i dobar pa nek mi baci obavestenje na PM, bio bih vise nego zahvalan.

• Svrati ponekad, 186 postova

Dobrodošao Grujo,svideće ti se forum,a što se likova tiče.......svi su opičeni 300 km/h  ;D ;D ;D.....................................................................................mislim pozitivno.

PS lepo predstavljanje!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja