Uros-Design 0 Napisano Jul 4, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, imam problem sa Piaggio-m Free, iz dekle se cuje cangrljanje, jako me nervira, dosta je iritirajuce Na nekom forumu sam procitao da je problem sa rolnicama tj da su se istrosile, pa sam otisao u radnju i kupio iste te nove, zamenio, kad opet cangrlja. Treba mi pomoc ukoliko neko zna ili je imao slican problem sta to moze da bude, sta da mu radim? UNAPRED ZAHVALAN! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 5, 2013 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Varijator, na poklopcu varijatora ima klizace plasticne, oni se vremenom trose, isto kao i rolnice. Uzmi varijator u ruku, sve sa poklopcem na njemu, i drmaj poklopac da vidis da li ima lufta, i najverovatnije ima lufta, i stvarace ti taj zvuk zveckanja, i samim tim ce ti potvrditi da je to problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...