sale970 109 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Krenem danas da registrujem motor. Smor, pogotovo što sam uvrteo u glavu da registracija ističe krajem meseca, sreća pa pogledah juče nalepnicu... Na tehničkom pregledu prva radost kad sam čuo cenu: 8141 sa sve tehničkim? U odnosu na prošlu godinu i preko 9500 dinara super sjajno. Samo četiri uplatnice umesto 68, odlično, manje papira za izgubiti usput. Ali jbg moraću sam da idem do sup-a po nalepnicu jer mi u saobraćajnoj ne piše odnos snaga/masa i oni tako ne mogu da odrade, a u policiji ˝prolazi˝ šta god to značilo. Ok, pravac policija kad tamo nema gužve ali zato gospođa za šalterom moja omiljena s kojom sam imao razne duele proteklih godina zbog prvih primeraka, boja na pečatima i papirnih fascikli. Za divno čudo, dobro raspoložena i komunikativna. Na moje pitanje u vezi stavke snaga/masa (koju ona doduše nije ni primetila da ne piše-znači tako to prolazi) okrete telefon, provera ovo-ono čiji je to propust, njihov, tehničkog, moj ili pašenoga mog kuma pa njegovog brata tašte. Elem reče da je njihova greška i da će mi uraditi novu o NJIHOVOM trošku Idi begaj ne verujem! Pošto sam sve ove godine tuđe brljoke plaćao iz svog džepa, ovo mi leglo ko budali šamar... Šteta samo što nije ponedeljak da mi lepo krene cela nedelja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Jul 2, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo ali opet su te setali tamo-vamo. Sobzirom da naplacuju i uslugu obrade papira, trebalo bi sve oni i da popune. Umesto toga naplate ti i naplatu racuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam imao tu cifru u saobraćajnoj sve bi mi odradili na tehničkom, ali jbg. Kontam da će kad se to upiše, sledeća registracija ići onako gotovanski, nema sup - sve na ruke, kako bi i trebalo da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 2, 2013 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ja da pohvalim svoje Šapčane. Za 17k umesto proslogodisnjih 22k a sve gotovo za 15min na licu mesta na tehnickom pregledu. Od pregleda do dozvole u ruke. Nema nosanja papira i cekanja satima i danima kao nekad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 2, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Malopre, 19.800din, reg + teh + osiguranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Jul 2, 2013 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan A ja da pohvalim svoje Šapčane. Za 17k umesto proslogodisnjih 22k a sve gotovo za 15min na licu mesta na tehnickom pregledu. Od pregleda do dozvole u ruke. Nema nosanja papira i cekanja satima i danima kao nekad. Ja u kgu registrovao staromodno, ne znam od kada izdaju nalepnicu na tehnickom, cekao sam tacno 45 min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...