branimirgrozny 0 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan ja : dobar dan vi : dobro dosao ja : bolje vas nasao ... ja sam branko novi "drug clan" vozim sve i svasta(po beogradu uglavnom).trenutno imam kavu zx9r , a od sinoc i yamahu ttr supermoto.da uporedim malo.neki moji drugari kazu da se razumem u mehaniku a neki kazu da umem i da ispravim ram kad se neko omlati ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Grozny! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 5, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao druze clanu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodoshao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Branimire! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Januar 5, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Branimire Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan Jos da se javi neko ko ispravlja omlacene... Pozdrav druze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 5, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao imenjace!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 5, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Januar 7, 2008 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan doPozdraw Branko... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...