Dulence 96 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena pre 3 god i vrlo malo koriscena (max 5h)i zato se i prodaje..cena je 50 eur..evo link pa se moze pogledati i slika bicikle http://www.kupujemprodajem.com/Sobna-bicikla-Relax-6687418-oglas.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 30, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ima nivoa štelovanja otpora ? Zainteresovan sam . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Osam stepeni...ili devet..nisam kuci ali cini mi se osam. Biciklu je kupila sestra i vozila mozda dva puta,ja sam par puta (mozda pet) i to je to i od tada stoji.Cisto da se zna da ja imam 100+ i da sam je vozio bez problema,tj hocu reci da mogu i malo krupniji da je koriste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 4, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sitnijima redje i treba , takva naprava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su krupne kosti ..a onda sitni dobiju holesterol,trigliceride i sl od neaktivnosti zato pravac bajs ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...