drumskalisica 8741 Napisano Jun 29, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovu sliku, viđao sam slike gde su ljudi uklopili 10 - tak motornih testera, montirali na neki ram, pa napravili motocikl. Ali ovo je prvi put da vidim da je neko od MZ-a napravio motornu testeru ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano Jun 29, 2013 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Neki prave street fightere od motora kad ih slupaju, a neki testeru, a iskreno ova testera mi je lepsa od mnogih street fightera, i korisnija Malo mi nejasno kako je resio usis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 30, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi nejasno kako je resio usis Pa stavio je karburator sa strane direktno na blok motora i ubacio unutra rotirajući disk ( MZ-ov izum iz 60 - tih godina, kasnije ga ukrali japanci i napravili trkalice ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 30, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovde nista nije jasno, prvo sto je ovo lanac obican a ne za testeru, drugo sto ima kocnicu od bicikla koja ne sluzi nicemu - koci mach! wtf? trece, gornji nosac se drzi na svecici jako zanimljivo, 4) nema ni rezervoar... Mislim da mu ovo nikad nece poleteti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Jun 30, 2013 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovde nista nije jasno, prvo sto je ovo lanac obican a ne za testeru, drugo sto ima kocnicu od bicikla koja ne sluzi nicemu - koci mach! wtf? trece, gornji nosac se drzi na svecici jako zanimljivo, 4) nema ni rezervoar... Mislim da mu ovo nikad nece poleteti! 4) Rezervoar koristi od pente,pet metara crevo i gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 30, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa možda je još u fazi izrade. Lanac jeste od motora - to se lako zameni, ni mač mi ne deluje pravi, za onu kočnicu ni ja nemogu da provalim čemu služi, a nosač ide od zadnjeg dela mašine, prekop cilindra ( oko svećice - porculana ), pa verovatno do prednjeg dela mašine ( vidi se malo zelenog ispred cilinra dole ). A valjda će da okače neko rezervoarče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano Jun 30, 2013 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan tak sad vidim da mu je cilindar okrenut kontra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 30, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovu sliku, viđao sam slike gde su ljudi uklopili 10 - tak motornih testera, montirali na neki ram, pa napravili motocikl. Ali ovo je prvi put da vidim da je neko od MZ-a napravio motornu testeru ! Ma ljudi to je samo "umjetnicko djelo", zar stvarno mislite da je motorna testera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 30, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Neki prave street fightere od motora kad ih slupaju, a neki testeru, a iskreno ova testera mi je lepsa od mnogih street fightera, i korisnija Malo mi nejasno kako je resio usis jel si seko nekad motornom testerom..ovo prvo nije funkcionalno..drugo...ovako teska testera..pa nebi ni pola sata seko drva...a kamoli ceo dan ...a i broju obrtaja nebih da komentarisem.. a ukusi su razliciti...strett fight...lepo ako se lepo odradi,ako ne..jeb... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10457 Napisano Jun 30, 2013 Hronični Motociklopata, 7310 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan i ja pocinjem da mislim da je ta MZ pila neka zajebancija I onda dodji ludi amerikanci sa V8 testerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 30, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nece se taj naseci drva sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...