miksamgm 1068 Napisano Jun 28, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dva rucna sata,marke Citizen 1.Citizen Promaster Aqualand Diver's 200m (AY5000-05L Code 159 Movement Quartz) Citizen Promaster Divers, 200m, nezavisni analogni dubinomer, ronilački sat, čelično kućište, vodootporan do 200m, safirno staklo, karbon teget Ciferblat, pro-merač dubine. Profesionalni sat sa meračem dubine. Sat je kupljen 2008godine na brodu na Kipru.Licno je koriscen,nema nikakvih estetskih ostecenja,jedino su se na narukvici malo izlizali brojevi. CENA:gledao sam malo na ebay cene novih su oko 350e,neka cena ovog bude 220e 2.Citizen Promaster Eco-Drive Land (PMV56-2961) Sat je kupljen u Americi prosle godine,jako malo sam ga nosio,bukvalno je BIO kao nov do pre par dana,dok ga klinac nije ispustio na plocice.Ima jako malo ostecenje na staklu(milimetar sa milimetar) i jednu ogrebotinu duzine 5-6mm.Realno se neprimecuje,dok se nezagleda u sat,ali ipak ima ostecenje.Ima originalnu kutiju,cd i nastavak za narukvicu.Sat ima perpetual kalendar,alarm i jos neke funkcije koje neznam kako rade. CENA:gledao po ebay i nasao sam nekoliko novih 330e,cena ovog sa ostecenjem neka bude 170e Originalne slike cu postaviti veceras ako stignem. Razlog prodaje je kupovina Citizen JY0000-53E,ujedno moze i zamena za ovaj model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam kupovao gledao sam i ovaj sto je radio controled valjda ih ima par modela, nekoliko ljudi mi je reklo da uopste nisu zadovoljni a pogotovo funkcijom da se updejtuje, tako da ako ga zbog toga uzimas razmisli dva puta, bilo je fazon minuti se updejtuju a sati ne ili uvek tako nesto polovicno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 28, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za taj detalj Ja sam odusevljen izgledom,radio control mi nije prioritet,naravno ako moze normalno da radi i bez toga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da radi dobro, ali cekaj sto onda uzimas sat sa tom opcijom koja uveliko diktira i cenu? Nadji nesto drugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 28, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan zato sto ga sanjam nocima :ooo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 28, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja ovaj od citizena Inace imaju lepih satova a i kvalitetni su nema sta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jun 28, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovaj prvi citizen. Zaboravio si da kazes da ima i punjivu bateriju. 8 god mi traje bez ikakve zamerke. Nov je oko 600 e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 29, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je ovde najpovoljnije. http://www.amazon.co...&qid=1372490087 Mada bolje da te pitam, jel znas za Tissot t-touch expert? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 29, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki poznavalac satova,jedino citizen sto bas gotivim vec godinama i izmenjao sam nekoliko modela. A ovaj tissot izgleda mocno,ali nije bas po mom ukusu,a i nije citizen .Ja sam tip licnosti koji kad neki brend kupi jednom,posle toga samo to i nista drugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 29, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Savrsena musterija! :D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jun 29, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan da,da ima punjivu bateriju to sam zaboravio,i kod mene je evo 5-ta godina njegova baterija solarno se puni i mislim da moze da izdrzi 72h bez svetlosti a sto se cena tice nemam pojma,usao sam na ebay on je najrealniji jer ono sto je na zapadu novo 100e,kod nas kosta 300e. pa nisam hteo da trazim cene kod nas,jer onda bi neko rekao a na ebayu je jeftinije gresis DO 6 MESECI BEZ SVETLOSTI! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jul 4, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima zainteresovanih,evo slika: :zdravo: :zdravo: :zdravo: :zdravo: :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...