Boban 499 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ova nikad sa asfalta nije sisla. Steta da je izlazes kulturoloskom soku i arcis po Africi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Septembar 5, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo AT koju ja šmekam u UK da je nosim za Afriku: http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/africa-twin-2002/1031013700 Pa ti vidi cenu... dobrim je JAČA nego cena takvog motora kod nas! Ja nikad na našim oglasima nisam video trafiku mlađu od 1999 godišta - a te koje su 99-to sa ko zna kolikom kilometražom vrte se po oglasima za 3500+ EUR. Ova je premija za naše tržište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ne idemo u diskusiju to cemo uzivo . Al stavrno ne znam sto bi neko isao napolje i kupovao skupe afrike , kad ovde , bas na ovom forumu ima nekoliko RD04ki sjajnih, koje upadaju u ovaj cenovni rang koji sam ja naveo. Bilo je i RD03ki al su se prodale. Jedino vlasnci sedmica jos malo se batrgaju , al vec sledece godine ce se i to srediti @Edit A naravno da afrike drze neku cenu, pa jednostavno takav je motor da opravdava i tako visoke minimlane cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Septembar 5, 2013 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi motor za uslove u kojima nema majstora i sve oko motora moram sam da radim. BMW mi je licno suvise egzotican za takve uslove. Konkretno je rec o voznji motora u Kamerunu. Mislim da ces onda morati da uzmes Dnepr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 8, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ova nikad sa asfalta nije sisla. Steta da je izlazes kulturoloskom soku i arcis po Africi Idem u petak da je vidim, danas sam pričao sa prodavcem! Ako sve bude kako sam planirao, još kako će mučenica sići sa asfalta... A za kulturološki šok me boli BAŠ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 9, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Drzimo fige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...