pedjafzr 44 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam na kmx 125, paljenje od dr 125 ,uklopilo se,i motor je uplaio jedino nece da primi pun gas,onda sam malo cackao (menjao mu mesta) onaj pick up i on vise nece ni da pali... Da li ima veye taj pick up, i zasto on sluzi....??? Mozda je glupo pitanje ali ne znam i puno ce mi znaciti odg! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da shvatis princip, taj pikap ima istu ulogu kao i platine, prekia struju i pobudjuje bobinu da napravi varnicu. U svakom slucaju moras da namestis gde ce da prekine struju i jako vazno koliko je udaljenpikap od brega koji ga prekida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to NECE raditi kako treba, iz vise razloga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...