chupacabra 182 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sexy girl sam napisao samo kako bi vas navukao da udjete u temu. Inace o cemu se radi... Izlozba koja je na Kalemegdanu pod nazivom "Amerika iz mog ugla" sadrzi i jednu moju fotografiju. Ukoliko zelite da pogledate on-line izlozbu sa svim fotografijama mozete kliknuti na sledecu adresu, a i klikom na istu meni dajete glas. Sto bi mi mnogo mnogo mnogo znacilo. Ovo je link za izlozbu: http://www.amerikaizmogugla.com/?nggv_pid=...ia_id=0&r=1 Ovo je moja fotografija: A kako vam ne bih ostao duzan, meni omiljena 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6041 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Preko 1000 glasova za glupu fotku tablice DACE BOG!!!! Od onoliko fotki? Uzasnut sam... srbijo (namerno malim) madj sljivama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jun 21, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ove atletičarke htedoh da glasam za tvoju sliku, al baš ispod tvoje slike nema onog palca " Like "... ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chupacabra 182 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ove atletičarke htedoh da glasam za tvoju sliku, al baš ispod tvoje slike nema onog palca " Like "... ! PRohakovao sam ja da ko klikne na link je vec glasao za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jun 21, 2013 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa, garant svi otvaraju zbog sexy girl, ja medju prvima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Klikn'o. Mozda svratim veceras, ipak je to moja zemlja snova I da, usao sam ovde jer sam video da pise sexy girl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jun 21, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ove atletičarke htedoh da glasam za tvoju sliku, al baš ispod tvoje slike nema onog palca " Like "... ! PRohakovao sam ja da ko klikne na link je vec glasao za mene. E baš si mu doakao... ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Jun 22, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Baš ima jako lepih slika. Jel' ovo takmičenje organizuje Ambasada SAD? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chupacabra 182 Napisano Jun 22, 2013 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš ima jako lepih slika. Jel' ovo takmičenje organizuje Ambasada SAD? Ova izlozba je u saradnji sa ambasadom tako da je organizator neki gospodin (ako sam dobro razumeo) koji je prijatelj ambasade pa je i ambasada stala uz projekat. Inace slikao sam se sa ambasadorom ispred moje fotke na kalisu. Okacicu vam tu sliku veceras da vidite kako izgleda izlozba na Kalemegdanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donald Casey 1 Napisano Avgust 15, 2014 U prolazu, 15 postova Motocikl: će se kupuje uskoro Prijavi odgovor kao problematičan Sexy Lady! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...