vladabajker 75 Napisano Jul 29, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan kolega shta ti ne odgovara, shta ti se ne dopada..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Jul 29, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije da mi ne odgovara, više je to da bih radije probao sport/touring za koji mislim da bi mi više ležao. Ovde se sedi uspravno kao na enduru, sa time da su ti noge kao na sportu. Možda deluje neprirodno kada opisujem, ali nije. Ima tri položaja za sedište i uvek se može naći odgovarajuća. Kako vreme prolazi tako mi se čini da bih se najlepše proveo sa nekim sportom (volim krivine), ali da bih voleo da ostavim touring kao opciju. Odvažio bih se i na TD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano April 30, 2016 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Da se i ja prijavim i ujedno da pitam gde da nađem onaj veliki orginalni vizir za ovo motorče sa četiri tačke "hvatanja" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Maj 1, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Konačno da se i ti upišeš u sektu !!! Neka ti je sretan svaki km.sa ovim lepim sokoćalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4181 Napisano Maj 1, 2016 (promenjeno) Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Jasminko, sad će i moto obuka da skoči još na ozbiljniji nivo, no nisam siguran da će ga zadržati za sebe, al kako god, neko će biti srećan i zadovoljan. Promenio Maj 1, 2016 član đunta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano Maj 1, 2016 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je treći povratak u sektu i mislim da je poslednji. Odavde više ne izlazim. Nego gde da kupim, kako da naručim ovaj veliki vizir za njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 1, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan viziri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano Maj 1, 2016 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde Ivan Vladane. Ovde su problem nosači vizira, a i sam vizir Ivan na može da uradi tako kvalitetno. Ivan je o.k. ali samo za neke vrste vizira. U svakom sliučaju hvala na ideji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko78 5 Napisano Avgust 11, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima evo i ja da se upisem u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Februar 13, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da oživimo malo ovu temu da ne padne u zapećak,evo ga i samo se smejem kad ga vidim u garaži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Još se čudim da li je moguće da su napravili ovakav motor još pre 20 godina. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano April 18, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo ... potreban katadiopter za R850-1100r ako neko ima ili zna neku info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Septembar 13, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, kakva je zastita od vetra na 140-150km/h na ovom modelu (pod uslovom da ima vizir)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 20, 2023 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako je org onaj veliki solidna. Naravno zavisi i od visine vozaca i polizaja sedista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4416 Napisano Decembar 10, 2023 Svrati cesto, 3538 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li ovo u proizvodnju i prodaju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...