X3M 26 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Neowell letnja jakna sa lufterima i svim protektorima(ledja,ramena,laktovi)Jakna je u jako dobrom stanju,kao nova,bez nekih vidljivih tragova koriscenja,postava je takodje kao nova,velicina je L,mada je realno M,meni je bas taman a ja imam 76 kg i 185 cm...cena je 50e,ako imate dodatnih pitanja mozete me kontaktirati na pp ili na broj: 064/35-75-868 Djordje NAPOMENA: Moze i zamena za kartu za EXIT! i da dodam jos da ovo nije ona jakna koja se prodavala pre par dana ovde na forumu,ista je kao ona ali je drugacija velicina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio kartu za Exit!Sad samo za kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno,jakna je idealna za ove vremenske uslove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...